IDTV en BCONN ICT zijn connected!

 

 

Per 1 april is onze samenwerking met IDTV gestart. Zij besteden hun IT-beheer en ondersteuning volledig uit aan BCONN ICT. Wij zorgen ervoor dat IDTV makkelijk, snel en veilig kan samenwerken. En voor een creatief bedrijf zoals IDTV kun je je voorstellen dat samenwerken niet belangrijk, maar SUPERbelangrijk is!

 

Daar zijn we trots op! Trots dat zij het vertrouwen in ons hebben om dit zo goed mogelijk voor hen te blijven realiseren. Iedere dag weer. Dit betekent niet alleen een moderne werkplek waar je met jouw IT-middelen overal kunt werken, maar ook dat dit op een veilige manier gebeurt. En dat we samen bekijken hoe je met nieuwe en slimme technologie IDTV als bedrijf verder kunt helpen. Daar is IT tenslotte voor bedoeld.

 

Om dit heugelijke moment te vieren hebben Michel Nilessen en Claudia Renting ons een soort “tour met taart” gegeven langs de verschillende teams van IDTV. Zij houden zich voornamelijk bezig met de productie van bekende televisieprogramma’s. Voorbeelden hiervan zijn: “Wie is de mol”, “De verraders” en “De rijdende rechter”. En nog veel meer. Uiteraard bedenken zij ook nieuwe creatieve formats die in het geheim ontwikkeld worden. Mondje dicht… spannend!

 

De gastvrijheid en het enthousiasme die je voelt als je bij IDTV rondloopt geeft je veel positieve energie en motivatie om hard voor IDTV aan de slag te gaan!

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder om ‘m snel te stellen aan ons via WhatsApp!

×