17 mei: BCONN Expert Academy

vSphere 6.7 en AppDefense: What’s new?

Met Robert Verdam, Dennis van der Aalst en Jorgen Rosink.

donderdag 17 mei 2018 van 17.30 – 21.00 uur

Recent heeft VMware vSphere 6.7 uitgebracht. Robert en Dennis zullen de avond starten door te vertellen wat er allemaal nieuw is aan vSphere 6.7.
Daarnaast informeert Jorgen je over de transformatie van ICT-security en over de manier waarop VMware dat aanpakt met AppDefense.

De BCONN Expert Academy is bedoeld voor ICT-professionals, waarbij de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd en gedeeld worden met elkaar op ons vakgebied.

Programma
17.30 – 18.30 uur Ontvangst en buffet bij van der Valk Zaltbommel
18.30 – 18.40 uur Welkomstwoord (Rolf Warntjes)
18.40 – 19.30 uur vSphere 6.7: What’s New? (Dennis van der Aalst en Robert Verdam)
19.30 – 20.30 uur Transform Security – AppDefense (Jorgen Rosink)
20.30 – 21.00 uur Borrel

Aanmelden bij: Mirjam Goeseije (mirjam.goeseije@bconn.nl)
Locatie is: Van der Valk Zaltbommel (https://www.vandervalkzaltbommel.nl)

Voor eten en drinken wordt gezorgd!
Prijs: € 0,= en wordt je aangeboden door BCONN ICT.

Over de sprekers

Robert Verdam
Robert Verdam is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt. Robert noemt zichzelf dan ook graag een specialistische generalist (of een generalistische specialist).

Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

Dennis van der Aalst
Dennis is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking, waarbij hij voornamelijk met VMware technologie nieuwe omgevingen ontwerpt en realiseert.

Dennis deelt graag zijn expertise op zijn eigen blog www.dennisvanderaalst.com en is daarnaast uitgeroepen tot vExpert 2018.

Jorgen Rosink
Jorgen is NSX Specialist bij VMware en vanuit deze rol adviseert hij bedrijven en organisaties bij het gebruik van SDN in het Data Center. Hij is gespecialiseerd op het gebied van Netwerk Virtualisatie en Netwerk Security.