19 april: BCONN Expert Academy

met Dimitri Goos, Nico Agten en Kevin Jonkers

donderdag 19 april 2018 van 17.30 – 21.00 uur

De digitale transformatie is volop aan de gang. Binnenkort is “alles” met “alles” verbonden. Innovatie bevindt zich in een stroomversnelling en er worden steeds meer eisen gesteld aan informatiebeveiliging. ICT-security in de spagaat. Dit vereist een andere mindset!

Dimitri vertelt als CISO over de vraagstukken waar hij mee te maken heeft en zijn visie op het totale speelveld. Aansluitend beschrijft Nico zijn ervaring vanuit de dagelijkse operatie en met welke dilemma’s en uitdagingen hij te maken krijgt in de praktijk. Tenslotte zal Kevin meer vertellen over het realistisch testen van IT beveiliging door middel van red teaming, welke kwetsbaarheden dit vaak bloot legt, maar zeker ook welke kansen het biedt.

De BCONN Expert Academy is bedoeld voor ICT-professionals, waarbij de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd en gedeeld worden met elkaar op ons vakgebied.

 

 

Aanmelden bij:
Mirjam Goeseije (mirjam.goeseije@bconn.nl)

Locatie is:
De Hall in Woerden (https://dehall.nl/).

Voor eten en drinken wordt gezorgd!
Prijs: € 0,= en wordt je aangeboden door BCONN ICT.

 

Over de sprekers

Dimitri Goos
Dimitri is CISO bij Aegon Nederland en komt vanuit deze rol in aanraking met alle facetten van informatiebeveiliging. In voorgaande rollen was Dimitri betrokken zijn het opzetten van internetbank Knab, heeft hij een aantal jaren als consultant gewerkt en is hij verantwoordelijk geweest voor de technische infrastructuur van een accountantskantoor.

 

Nico Agten
Nico is technisch consultant bij BCONN met een passie voor technische security. Vanuit zijn expertise op het gebied van infrastructuur en security heeft hij dagelijks te maken met het verbeteren van zaken op het gebied van informatie-beveiliging.

 

 

Kevin Jonkers
Kevin is senior manager bij Deloitte Cyber Risk Services met ruim 9 jaar ervaring in cyber security. Voordat hij begin 2017 bij Deloitte kwam werken, leidde hij het incident response team van Fox-IT en was hij betrokken bij uiteenlopende onderzoeken naar allerhande cyberaanvallen.

Hoewel zijn achtergrond in de techniek ligt, adviseert hij klanten tegenwoordig veelal op het snijvlak van strategie en techniek over het herstellen en verbeteren van de IT-beveiliging na een cybercrisis.