22 november: BCONN Expert Academy

Posted on Posted in BCONN Events

Future of Cloud Management

met Boudewijn Aelbers, Dimitri de Swart,

Robert Verdam en Dennis van der Aalst

 


donderdag 22 november 2018 van 17.30 – 21.00 uur

De complexiteit van ICT neemt steeds meer toe. Alles is straks met alles verbonden. En dat ook nog met verschillende clouds. Hoe blijf je nu en straks in control?

Boudewijn geeft een blik in de toekomst op het gebied van Cloud Management en welke stappen je als bedrijf nu al kunt nemen om goed georganiseerd te blijven. Dimitri informeert je over de manier waarop VMware dat op dit moment doet met vRealize en Cloud Services. Tenslotte vertellen Robert en Dennis meer over de mogelijkheden van VMware Cloud on AWS.

De BCONN Expert Academy is bedoeld voor ICT-professionals, waarbij de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd en gedeeld worden met elkaar op ons vakgebied.

 

Programma

17.30 – 18.30 uur Ontvangst en buffet bij Evoluon te Eindhoven
18.30 – 18.40 uur Welkomstwoord (Rolf Warntjes)
18.40 – 19.10 uur Cloud Management Overview (Boudewijn Aelbers)
19.10 – 19.50 uur vRealize en Cloud Services in de praktijk (Dimitri de Swart)
19.50 – 20.30 uur Possibilities VMware Cloud on AWS (Robert Verdam en Dennis van der Aalst)
20.30 – 21.00 uur Borrel

 

 

 

Mirjam Goeseije (mirjam.goeseije@bconn.nl)
Locatie is: Evoluon te Eindhoven (https://www.evoluon.com)

Voor eten en drinken wordt gezorgd!
Prijs: € 0,= en wordt je aangeboden door BCONN ICT en VMware.

Over de sprekers

Boudewijn Aelbers

Boudewijn is Senior Manager Systems Engineering Benelux bij VMware. Hij is verantwoordelijk voor de pre-sales activiteiten van VMware in de Benelux. Boudewijn stuurt een team aan van pre-sales engineers die klanten en partners adviseren over de voordelen en mogelijkheden van VMware’s Software Defined Datacenter-, Hybrid Cloud- en End User Computing-oplossingen.

 

 

 

 

Dimitri de Swart

Dimitri is Cloud Management Specialist bij VMware en blogt voor www.vmguru.com. Hij is een deskundige Solutions Architect met een brede en diepgaande kennis van Software Defined Data Center-oplossingen, Private / Public- & Hybrid Cloud en DevOps. Hij is gespecialiseerd in Cross Cloud Operations, Orchestration & Automation, Infrastructure-as-Code, Configuration Management en Continuous Integration / Continuous Delivery. Dimitri is VMware VTSP, VCP en VCAP gecertificeerd, AWS Certified Solutions Architect en een VMware vExpert Cloud (2017) en vExpert (2018).

 

 

 

Robert Verdam

Robert Verdam is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt. Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

 

 

 

Dennis van der Aalst

Dennis is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking, waarbij hij al veel verschillende, al dan niet uitwijkbare, VMware platformen heeft gebouwd. Dennis is VCAP6 gecertificeerd en deelt graag zijn expertise op www.dennisvanderaalst.com. Dennis is uitgeroepen tot vExpert.