Agile Projectmanager

Posted on Posted in Werken bij

Voor diverse mooie projecten bij onze klanten, zijn wij op zoek naar een projectmanager op het gebied van ICT-infrastructuur voor uitbreiding van ons team. Je bent als projectmanager betrokken bij complexe ICT-projecten zoals verhuizingen, uitbestedingen, migraties, implementaties, transities en upgrades.

Je geeft leiding aan projectteams en zorgt voor de juiste resources, planning en budget. Je verliest jezelf niet in details, maar houdt het overzicht. Daarnaast acteer je makkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie en ben je van nature communicatief en sociaal vaardig.

Onze klanten kiezen steeds vaker voor een Agile manier van werken. Hierdoor ligt de focus meer op samenwerken en direct waarde toevoegen. Je hebt dan ook als projectmanager ervaring met de verschillende methodieken, zoals IPMA, Prince2, Scrum of Lean Six Sigma.

Voor deze rol ben je minimaal in het bezit van een HBO-diploma. Heb je minstens 7 jaar relevante werkervaring in ICT projectmanagementTevens ben je tenminste in het bezit van enkele certificeringen op het gebied van Scrum, IPMALean Six of Prince2 en heb je als basis een technische achtergrond.

BCONN ICT staat bekend als kwaliteitsspeler op de ITmarkt van complexe ICT Infrastructuurprojecten. Als projectmanager wordt je onderdeel van het BCONNteamdat bestaat uit ervaren professionals met een flink track-record. De sfeer is informeel, de lijnen zijn kort en maandelijks komt het team bij elkaar voor een event, diner of kennissessie.

Wij bieden jou graag:

 • Deze mooie rol binnen het team van BCONN ICT.
 • Een goed salaris met individuele bonusregeling.
 • Uitstekende individuele opleidingsmogelijkheden op het gebied van projectmanagement.
 • Professionele coaching en individuele begeleiding.
 • Leaseauto, laptop, smartphone.
 • 25 tot 29 vakantiedagen per jaar.
 • Contract voor onbepaalde tijd.
 • Goede regeling voor pensioen en verzekeringen.Interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

  Mirjam Goeseije
  HR consultant
  mirjam.goeseije@bconn.nl
  06 42 13 70 46