‘BCONN deelt mijn interesse in virtualisatie en IT-networking’

Posted on Posted in Algemeen

Ik werk alweer een paar jaar bij BCONN en het bevalt prima. Net als ikzelf heeft BCONN veel oog voor de combinatie van virtualisatie en IT-networking.

Als technisch consultant houd ik mij al langer bezig met virtualisatievraagstukken, de technische invulling en de afstemming met de business.

BCONN is een superleuke onderneming. Vooral de band die ik vrijwel direct met mijn collega’s had, vind ik leuk. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik al mijn collega’s ken. De korte lijntjes helpen daar zeker bij. Ik zie mijn managers heel vaak, bijna wekelijks. Zelfs buiten werk om doe ik veel samen met collega’s. Zo organiseren we maandelijks een borrel. Ook dat schept een band.

We zijn allemaal gelijkgestemden, mensen met hart voor techniek. Er is elk kwartaal een technische sessie, waarbij zowel collega’s als vakgenoten uit andere organisaties aanschuiven.

BCONN heeft veel aandacht voor mijn ontwikkeling. Zo kan ik via het werk allerlei opleidingen volgen. Het bijhouden van kennis is heel belangrijk, certificering dus ook. Maar ook het bezoeken van conferenties, zoals VMworld in Barcelona, is een mogelijkheid.

Ik houd me bezig met projecten op het gebied van networking.  Zoals het testen en bouwen van nieuwe stukken netwerk of het testen van nieuwe types switches aan de hand van interne standaarden.

Het kan zijn dat ik later andere opdrachten voor BCONN oppak, naast mijn huidige klus. Ook wat dat betreft, is er veel mogelijk bij BCONN!

Korné Zwerver.