BCONN Expert Academy 27 september 2017

Posted on Posted in Algemeen

Het laatste nieuws uit VMworld Barcelona en de toekomst van vSAN
met Duncan Epping, Robert Verdam en Dennis van der Aalst.

Woensdag 27 september 2017 van 17.30 – 21.00 uur in DE HALL te Woerden.

Duncan zal meer vertellen over The (r)evolution of vSAN: stand van zaken van vSAN en wat is er tijdens VMworld onthult over de toekomst van vSAN.
Daarnaast zullen Robert en Dennis een samenvatting geven van het laatste nieuws van VMworld waar zij zojuist de hele week aanwezig zijn geweest.

De BCONN Expert Academy is bedoeld voor ICT-professionals, waarbij de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd en gedeeld worden met elkaar op ons vakgebied.

Programma:
17.30 – 18.30 uur Ontvangst en buffet bij Restaurant De Hall te Woerden
18.30 – 18.40 uur Welkomstwoord (Rolf Warntjes)
18.40 – 19.40 uur The (r)evolution of vSAN (Duncan Epping)
19.40 – 19.50 uur Korte pauze met een drankje
19.50 – 20.30 uur Laatste nieuws uit VMworld (Robert Verdam en Dennis van der Aalst)
20.30 – 21.00 uur Borrel

Aanmelden bij: Mirjam Goeseije (mirjam.goeseije@bconn.nl)

Locatie is: De Hall in Woerden (https://dehall.nl/).
Voor eten en drinken wordt gezorgd!
Prijs: € 0,= en wordt je aangeboden door BCONN ICT

Informatie over de sprekers:

Duncan Epping
Duncan Epping is Chief Technologist bij VMware in de Storage & Availability business unit. Duncan is medeverantwoordelijk voor de strategie van vSAN, VVols en SRM.vDuncan is VCDX en auteur www.Yellow-Bricks.com en van meerdere boeken waaronder de Clustering Deep dive serie en Essential Virtual SAN. Je kunt Duncan volgen op Twitter: @DuncanYB.

Robert Verdam
Robert Verdam is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt. Robert noemt zichzelf dan ook graag een specialistische generalist (of een generalistische specialist). Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

Dennis van der Aalst
Dennis is technisch expert bij BCONN ICT. Zijn aandachtsgebieden zijn virtualisatie, storage en networking, waarbij hij al veel verschillende, al dan niet uitwijkbare, VMware platformen heeft gebouwd. Dennis is VCAP6 gecertificeerd en deelt graag zijn expertise op www.dennisvanderaalst.com