BCONN Familiedag

Programma overzicht van zaterdag 7 september 2019

 

14:00 uur: Ontvangst

Vanaf 14.00 uur ben je welkom bij Dierenpark Amersfoort. De dierentuin heeft een eigen parkeerterrein. Het adres is Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort. Je ontvangt bij de ingang een plattegrond en een gratis uitrijkaart voor de auto.

Je kunt alvast het park even verkennen en via de bewegwijzeringsborden vind je de juiste locatie (De Suite) van de ruimte waar we verzamelen.

 

 

15.00 uur: Gezamenlijke toost op “10 jaar BCONN ICT”

Zorg ervoor dat je om 15.00 uur bij De Suite aanwezig bent. We brengen dan gezamenlijk een toost uit ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van BCONN ICT.

 

15:30 uur: Start rondleiding achter de schermen


We worden opgehaald door de “verhalenvertellers” van het park voor een wandeling door het DierenPark. Je hoort allerlei leuke weetjes en anekdotes over de dieren en we sponsoren hiermee ook de natuur- en soortbehoud projecten van DierenPark Amersfoort.

Tijdens deze rondleiding krijg je een aantal unieke kijkjes achter de schermen en kom je op plekken waar normaal gesproken alleen de dierverzorgers mogen komen. Meestal zitten zij in hun buitenverblijf en zullen
zij niet zichtbaar zijn achter de schermen.

 

 

 

17.00 uur: Borrel en BBQ-smoker buffet

 

Na de rondleiding drinken we een borrel bij De Suite en wordt er aansluitend een uitgebreid buffet geserveerd. Er is daarbij voor ieder wat wils, ook voor de vegetariërs onder ons. Het buffet bestaat uit diverse salades, brood, tapenade, kruidenboter en sausen. Vanaf de Smoker BBQ worden zalm, kalkoen, burgers, worstjes, zoete aardappel en gebakken seizoen groente geserveerd. Voor de kinderen is er ook nog een snackbuffet.

 

 

 

 

20.30 uur Afsluiting

Dit is zoals eigenlijk altijd een rubberen tijd bij ons. Voor degenen die nog ietwat langer willen blijven doen we dan nog een laatste ronde.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Dierenpark Amersfoort bezoek de website HIER.

Er is ook een app beschikbaar. Daar tref je meer praktische informatie over het park alsmede de plattegrond.