BCONN ICT behaalt VMware Solution Competency Modern Apps (Tanzu)

Posted on Posted in Modern Datacenter & Cloud, Professionals

We zijn er trots op dat we vandaag de VMware Solution Competency Modern Apps hebben behaald. Dit is de vierde solution competency die aan BCONN ICT is toegekend.
We beschikken over meerdere gecertificeerde professionals die expertise hebben van het Tanzu Platform van VMware. Met deze nieuwe technologie kunnen we bedrijven helpen om het applicatielandschap te moderniseren. Hieronder volgt een korte uitleg over dit geavanceerde product.

VMware Tanzu: moderniseren apps in iedere cloud
Met VMware Tanzu kun je moderne apps bouwen, gebruiken en beheren in elke public cloud, zoals bijvoorbeeld Microsoft Azure en AWS. Ontwikkelaars krijgen met VMware Tanzu snel en gemakkelijk toegang tot resources en kunnen de Dev en Ops teams beter samenwerken. Dit zorgt uiteindelijk voor een veel snellere innovatie en levering van apps aan de business. Een belangrijke component om dit mogelijk te maken is het gebruik van containers en Kubernetes. VMware Tanzu is een platform dat verschillende producten samenbrengt, waardoor deze centraal beheerd kunnen worden.

Grote bedrijven hebben tegenwoordig miljoenen regels bestaande code die zeer moeilijk te onderhouden en te wijzigen zijn en deze apps zijn tegelijkertijd cruciaal voor de bedrijfsvoering. Het is dus erg lastig om vanuit deze situatie te kunnen innoveren en snel te kunnen leveren. VMware Tanzu biedt nieuwe mogelijkheden om applicaties te moderniseren en bovendien de samenwerking tussen Dev en Ops te verbeteren. De werking van de software kan bovendien vereenvoudigd worden in een multi-cloud infrastructuur.

Geïnteresseerd wat VMware Tanzu voor jouw bedrijf kan betekenen?
BCONN ICT heeft professionals in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van VMware Tanzu. Indien je meer informatie over dit geavanceerde product wilt krijgen, kun je contact opnemen met:

Rolf Warntjes
Salesmanager
rolf.warntjes@bconn.nl
06 81 98 42 75