BCONN ICT: betrouwbaar en transparant

Posted on Posted in Algemeen, Werken bij

Ben jij op zoek naar een werkgever die zijn afspraken nakomt, die duidelijk communiceert en jou op de hoogte houdt van wat er speelt? Kom dan eens praten bij BCONN, want betrouwbaarheid en transparantie zijn namelijk belangrijke kernwaarden binnen BCONN, die veel kunnen bijdragen aan jouw werkplezier. 

In mijn gesprekken met kandidaten merk ik dat naast goede arbeidsvoorwaarden, duidelijke en vooral ook eerlijke communicatie zeer belangrijk wordt gevonden. Hoe pakken wij dit aan bij BCONN ICT?


We informeren het team altijd via korte updates over de stand van zaken op management-, sales-, services- en recruitmentgebied. Ook deelt het management ieder jaar de financiële cijfers met het team en worden speerpunten voor de toekomst gezamenlijk met het team vastgesteld. Heb je een idee of een andere mening, dan wordt daar goed naar geluisterd.  Je hebt dus zelf inbreng in de ontwikkelingen en dat maakt werken bij BCONN nou zo leuk. 

Een belangrijk moto binnen BCONN is ook: afspraak is afspraak. Dus als er iets wordt beloofd, wordt dat ook nagekomen. Als professional van BCONN weet je precies waar je aan toe bent. De lijnen zijn kort, dus een vraag is makkelijk en eenvoudig gesteld aan het management. Zij geven altijd snel en helder een antwoord.

Betrouwbaar houdt ook in dat je werkgever een gedegen en sterk financieel beleid voert, waar jij als werknemer op kan vertrouwen. BCONN is SNA gecertificeerd en staat financieel geheel op eigen benen. Dus geen bemoeienis van andere partijen. Bonussen zijn ondanks de coronaperikelen gewoon uitgekeerd en er wordt daarnaast ook nog flink geïnvesteerd in ieders ontwikkeling met trainingen en opleidingen. Zoals afgesproken in jouw BCONN persoonlijk ontwikkelingsplan. Dat geeft zeker in deze hectische periode een fijn en veilig gevoel dat alles doorloopt zoals afgesproken. 

Vind jij dit ook belangrijk, neem dan gerust met mij contact op via mirjam.goeseije@bconn.nl of bel mij op 06-42137046. Leuk om elkaar eens vrijblijvend telefonisch te spreken of online te ontmoeten! 

Mirjam Goeseije
HR Consultant BCONN ICT