BCONN ICT genomineerd voor VMware Most Promising Partner of the Year Award 2020

Posted on Posted in Algemeen

Het afgelopen jaar is onze samenwerking met VMware sterk gegroeid. Het begon drie jaar geleden met een eerste kennismaking met Henk Nijkerk. Daarna is de samenwerking gegroeid en versterkt.

Nu zijn wij inmiddels Enterprise Solution Partner en beschikt ons team over vExperts. We organiseren geregeld in samenwerking met VMware onze Expert Academies, waarbij sprekers van VMware en ons team vakgenoten informeren over de nieuwste technologie. Bovendien wordt BCONN ICT steeds vaker bij klanten gevraagd voor advies en om VMware technologie te implementeren.

Momenteel zijn we druk bezig om de Mastercompetentie Hybrid Cloud te halen; de hoogst haalbare graad van expertise voor partners. We kunnen klanten helpen met het creëren van een hybrid cloud omgeving, waarbij een consistente koppeling wordt gelegd tussen de on-premise  omgeving en de cloud.

We worden hierbij door Edwin de Ron buitengewoon goed ondersteund. Hij informeert ons over de nieuwste ontwikkelingen, het volgen van training en het leggen van contact met zijn collega’s. En als een stok achter de deur, in de goede zin van het woord. Erg fijn.

We zijn er trots op dat we door VMware genomineerd zijn voor een Partner Award.

Wij bedanken hen voor alle effort die zij in ons bedrijf steken. Dat geeft ons vertrouwen en erkenning.

Donderdag 13 februari aanstaande is de bekendmaking van de winnaars in Mereveld Utrecht. Natuurlijk zijn we dan van de partij en hopen we stiekem dat we ‘m winnen 🙂

Meer informatie over de VMware Partner Awards tref je HIER.