BCONN ICT start het nieuwe jaar goed!

Posted on Posted in Algemeen, Werken bij

Trots kunnen we melden dat BCONN het jaar goed van start is gegaan met een nieuwe dienstverlening speciaal voor het MKB, namelijk BCONN Services.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn essentieel om je staande te houden als MKB-er in deze moeilijke tijd door de coronamaatregelen. BCONN Services zet zich graag in om je hierbij als MKB-er te helpen door op zoek te gaan naar de beste oplossing voor innovatieve werkplekken en bedrijfsprocessen.

Wat kan BCONN Services voor het MKB betekenen?

  • De inrichting van een moderne werkplek voor medewerkers volgens de allerlaatste slimme technologie.
  • Uitvoering van het beheer van de IT.
  • Innovaties van de bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mijn collega Jeroen Kamps via jeroen.kamps@bconn.nl of telefonisch via 06-21192791. Laat een ervaren en vakbekwame professional een check doen van de IT en bedrijfsprocessen. Kan de werkplek slimmer worden ingericht? Is de IT omgeving veilig? Kunnen processen worden versneld en verbeterd? Jeroen geeft je graag een eerlijk en begrijpelijk antwoord.

BCONN Services is een onderdeel van BCONN ICT: al meer dan 10 jaar hoogwaardige expertise van ICT- infrastructuur. Meer informatie via: https://www.bconn.nl/service/ .