BCONN ICT zoekt Azure Migratie Consultants!

Posted on Posted in Werken bij

Heb jij een mooie start gemaakt binnen de IT en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Microsoft Azure? Dan helpen wij jou aan de juiste skills, zodat jij als Azure Migratie Consultant onze klanten kan helpen bij hun migratie naar een veilige cloudomgeving.

Met ons loopbaanpad en de juiste begeleiding binnen een vakbekwaam team leer jij alle ins en outs voor een optimale migratie van de processen bij onze klanten naar de Cloud.

Je inventariseert bij de klant de ICT-omgeving en maakt vervolgens een ontwerp en adviesvoorstel tot migratie. Je voert samen met het team de migratie uit en daarbij waarborg jij de continuïteit van de business en zorg je voor goede beheermogelijkheden.

Als Azure Migratie Consultant heb je een unieke rol waar techniek en business samenkomen, waarbij je veel voor onze klanten betekent. Tevens beschik jij door ons loopbaanpad over waardevolle kennis van de nieuwe toekomst.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten en heb je een HBO-diploma op zak? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Mirjam Goeseije via 06-42137046 of mirjam.goeseije@bconn.nl