‘BCONN is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben’

Posted on Posted in Algemeen

Ik werk sinds de zomer van 2015 bij BCONN en dat bevalt uitstekend. Het is een leuke club met een mix van projectleiders en technisch specialisten. Het bedrijf is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en niet alleen wat ik oplever per uur. Werken bij BCONN voelde dan ook direct als een warm bad.

Het zou prettig zijn als er meer techneuten bij komen en we meer aan de hand van projecten gaan werken. Daarom zijn we nu bezig met productontwikkeling. We kijken naar de behoeften in de markt en proberen met een concreet product de interesse van klanten te wekken. Het is leuk om daarbij betrokken te zijn.

Op dit moment werk ik aan een project bij een technisch dienstverlener. Als specialist ondersteun ik daar een groot virtualisatie-project voor een openbaarvervoerbedrijf. We halen servers weg van vele locaties en brengen ze samen op een centraal platform dat we redundant uitvoeren.

Mijn werkplek zit bomvol infrastructuurspecialisten en ik kan mij volledig focussen op mijn projecten. Er is veel dynamiek. Het is vaak een puzzel om tot de beste oplossing te komen. Niets is standaard, alles wordt op maat gebouwd en dat maakt het juist zo interessant!

BCONN organiseert interne en externe bijeenkomsten op mijn vakgebied. Ik word gestimuleerd bij het volgen van trainingen die leiden tot certificering. Certificering is goed voor de klant, maar nog beter voor mijzelf. Ik blijf mijzelf op die manier continu ontwikkelen!

Dennis van der Aalst.