The slider hasn't been found

BCONN ICT. Professionals in ICT-infrastructuur.

Autoriteit op het gebied van modern datacenter & cloud

Ingewijd in digital workspace

Diepgaande kennis van networking & security

BCONN Services: Hoogwaardige ICT voor bedrijven

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Certificeren

Bij ons heeft iedereen een eigen peoplemanager. In dialoog met jou stel je gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. In dat plan staan jouw wensen, eisen en voorwaarden. Regelmatig kijken we of het plan realistisch blijkt of dat we het moeten aanpassen. Of dat er misschien een extra opleiding bij hoort. Of een andere opdracht.

Basis certificering:

Microsoft MCSA
VMware VCA-DCV
Cisco CCNA
Scripting

Specialiseren

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo. Ieder heeft z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Je specialiseert je in de richting die het beste bij je past. Elk project vraagt om haar eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij. Keuze van specialisatie:

Digital Workspace:
MCSE Mobility, MCSE Productivity, Citrix, VMware VCP-DTM, Ivanti

Datacenter:
MCSE Messaging, MCSE Server Infrastructure, MCSE Data Management & Analytics, VMware VCP-DCV, Veeam

Cloud:
MCSE Cloud Platform & Infrastructure, VMware VCP-CMA, AWS Certified Solutions Architect, Cisco CCNP Cloud, Automation

Security:
CISSP, Certified Ethical Hacking, Security Operations on AWS, Security Windows Server, Algosec Expert

Adviseren

We hebben oog voor de zachte kant. Met behulp van training krijg je meer inzicht in eigen houding en gedrag en welk effect dat heeft op de ander. Op die manier ben je straks een vertrouwd adviseur voor onze klanten.

Adviesvaardigheden:

Overtuigen
Groepsdynamiek
Presenteren
Onderhandelen
Omgaan met weerstand

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

We hoeven je niet te vertellen dat er voor professionele ICT-ers meer dan voldoende werk is. En we hoeven je ook niet te vertellen dat de arbeidsvoorwaarden ronduit uitstekend zijn. Voor de meeste toppers is er daarom zelden reden om van werkgever te veranderen. Maar misschien kunnen we je toch voor BCONN ICT interesseren.

Net zoals jij hebben wij de projecten momenteel voor het uitkiezen. We kunnen dus altijd de optimale match maken tussen de wensen van onze professionals en die van onze klanten. Wij zetten – en dat klinkt softer dan we bedoelen – onze mensen echt centraal. Jij geeft aan wat je graag wilt doen, wij zoeken er de opdracht bij. Als daarvoor aanvullende trainingen of cursussen nodig zijn – ja, ook in het buitenland - dan investeren we daarin. Hoe beter onze mensen worden, hoe beter BCONN wordt.

En dat is nu éénmaal onze ambitie: tot de kopgroep van de ICT-professionals horen.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Mirjam Goeseije en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen. Maak je geen zorgen, als dat gesprek niet de juiste match oplevert, dan gaan we je niet stalken of alsnog proberen over te halen. We geven je dan graag advies en tips.

Hebben we wel een klik en lijkt het je leuk om in een klein, hecht team van echte professionals te werken, dan gaan we – niet onbelangrijk – over de arbeidsvoorwaarden praten. Die zijn zeker marktconform, maar meestal beter. Een pensioenregeling hoort erbij. Net zoals een leaseauto, een smartphone en een notebook. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Als wij in iemand geloven – en die persoon gelooft ook in ons – dan betekent dat meestal een verbintenis voor jaren. Wil je trouwens één of meerdere van onze professionals spreken voor je definitief ja zegt? Dat kan altijd. Contact eerst Mirjam maar even.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46