BCONN ICT is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security

Autoriteit op het gebied van datacenter en cloud

Ervaren professionals en up-to-date gecertificeerd

Ingewijd in digital workspace en automation

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Certificeren

Bij ons heeft iedereen een eigen peoplemanager. In dialoog met jou stel je gezamenlijk een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. In dat plan staan jouw wensen, eisen en voorwaarden. Regelmatig kijken we of het plan realistisch blijkt of dat we het moeten aanpassen. Of dat er misschien een extra opleiding bij hoort. Of een andere opdracht.

Basis certificering:

Microsoft MCSA
VMware VCA-DCV
Cisco CCNA
Scripting

Specialiseren

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo. Ieder heeft z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Je specialiseert je in de richting die het beste bij je past. Elk project vraagt om haar eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij. Keuze van specialisatie:

Digital Workspace:
MCSE Mobility, MCSE Productivity, Citrix, VMware VCP-DTM, Ivanti

Datacenter:
MCSE Messaging, MCSE Server Infrastructure, MCSE Data Management & Analytics, VMware VCP-DCV, Veeam

Cloud:
MCSE Cloud Platform & Infrastructure, VMware VCP-CMA, AWS Certified Solutions Architect, Cisco CCNP Cloud, Automation

Security:
CISSP, Certified Ethical Hacking, Security Operations on AWS, Security Windows Server, Algosec Expert

Adviseren

We hebben oog voor de zachte kant. Met behulp van training krijg je meer inzicht in eigen houding en gedrag en welk effect dat heeft op de ander. Op die manier ben je straks een vertrouwd adviseur voor onze klanten.

Adviesvaardigheden:

Overtuigen
Groepsdynamiek
Presenteren
Onderhandelen
Omgaan met weerstand

CARRIÈRE VOLGENS BCONN ICT

Een mens moet kunnen groeien. In de lengte. In de breedte. Maar ook in z’n carrière. Wij proberen je daar – en dat is geen modern gekwetter – heel erg bij te stimuleren. Dat begint natuurlijk bij het vinden van mooie, uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Opdrachten die het maken van een carrièreswitch de moeite waard maken.

Iedereen verstaat onder carrière maken wat anders. Voor de één is het alles aan de kant zetten. Voor de ander betekent het een juiste balans vinden tussen leven en werken. Voor ons betekent het heel veel dingen tegelijk. Wij denken namelijk vanuit jou. Jij zegt wat je van je werkzame leven verwacht en bouwen daar als het ware de voorwaarden omheen.

Afhankelijk van hoe je wilt werken, bekijken we samen de beloning. Een pensioenregeling hoort daar natuurlijk bij. Je beschikt over een leaseauto, smartphone en notebook. En natuurlijk is er ook een individueel bonussysteem waar je aan deelneemt. Maar ons commitment gaat nog een stapje verder. Iedereen die voor BCONN ICT gaat werken, wordt direct bij ons dienst genomen. Gewoon met een contract voor onbepaalde tijd.

Zorgvuldige selectie
Voor iedere professional is de eerste indruk ongelofelijk belangrijk. Dus die weegt mee bij onze kennismaking met je. Maar we weten natuurlijk ook dat de brug open kan staan. Of dat er een knoopje van je hemd kan springen.

Daarom houden we een uitgebreid persoonlijk gesprek met je. Zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Maar vooral om erachter te komen wat jouw wensen zijn en of BCONN ICT echt bij je past.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46