Ben jij als ICT-professional op de hoogte van je pensioenregeling?

Posted on Posted in Werken bij

De professionals bij BCONN ICT wel! Vorige week is het team, door ErikJan Mook van BLOEM Financieel adviseurs, geheel bijgepraat in een online sessie over de BCONN pensioenregeling.  
 
Pensioen is naast Covid-19 de laatste tijd een hot topic in het nieuws vanwege de aankomende herziening van het pensioenstelsel. Wat gaat deze herziening betekenen voor mijn toekomstig pensioen en waar moet ik opletten? Wanneer gaat deze herziening eigenlijk in? Maar ook welke mogelijkheden heb ik nog met de huidige regeling en hoe zit deze regeling in elkaar?  
 
Dat waren enkele vragen die zijn beantwoord in de presentatie van ErikJan Mook. Na deze plenaire online sessie kan iedere BCONN professional op eigen verzoek een individueel adviesgesprek bij hem aanvragen.  

Als werkgever biedt BCONN ICT haar professionals graag een goede pensioenregeling aan en ondersteunt ze hierin met extern deskundig advies. De BCONN pensioenregeling is één van de mooie arbeidsvoorwaarden die je ontvangt als je werkzaam bent als professional bij BCONN ICT.  
 
Wil je meer weten over werken bij BCONN ICT? Stuur dan een berichtje naar mirjam.goeseije@bconn.nl .