BCONN Services zoekt versterking

Posted on Posted in Algemeen, Services, Werken bij

Voor het BCONN Services team zoek ik een communicatief vaardige medewerker, die graag klanten helpt bij hun technische problemen en daarin graag een stapje meer zet. Het is een fulltime job met als standplaats hartje Rotterdam.  

Wat ga je doen? Naast het onderhouden van klantcontacten, zorg je ook voor de oplossing. En deze oplossingen implementeer je zelf bij onze klanten. Dat doe je zelfstandig, maar ook samen met het team. Het werk is zeer afwisselend en je komt in aanraking met veel verschillende IT-omgevingen. BCONN Services biedt jou daarnaast opleidingen en trainingen o.a. op het gebied van Microsoft 365 en cloud. Met deze rol kom je dus in aanraking met de nieuwste technologieën en je leert daardoor alle facetten van deze markt.  

Naast een HBO denk- en werkniveau is het belangrijk dat je al enige technische basiskennis hebt, zoals van Windows 10, networking en ITIL. Ben je al enigszins bekend met Microsoft 365 is dat helemaal mooi. Tenslotte is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een pré. 

Maar wat echt het allerbelangrijkste is, is de persoon! Ik zoek iemand die makkelijk contacten legt, accuraat is en liever de telefoon oppakt dan alles per e-mail afhandelt. Een persoon met een bredere interesse dan alleen ICT en die zijn technische kennis inzet met gevoel voor de mens.   

Wil jij meer weten over deze rol, stuur dan een berichtje naar mirjam.goeseije@bconn.nl.
Je hoort dan snel van mij.