Ons team

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo.
Ieder heeft zo z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Elk project vraagt om eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij.

Dennis

Dennis van der Aalst
Technisch Consultant Infrastructuur, Virtualisatie Specialist

Dennis heeft ruime projectervaring als Technisch Consultant Infrastructuur, waaronder consolidaties, migraties, upgrades en nieuwe implementaties van Microsoft en VMware omgevingen. Lees meer!

Edwin

Edwin ter Voorde
Projectmanager Infrastructuur

Edwin heeft een ruime staat van dienst als gecertificeerd IPMA-C projectmanager infrastructuur. Hij heeft complexe infrastructuurprojecten uitgevoerd bij grote (inter)nationale bedrijven, (semi) overheid en binnen de telecombranche. Edwin is in het begin van zijn carrière gestart als technisch specialist. Lees meer!

Jurriën

Jurriën Quist
Projectmanager, Architect, Technisch Consultant

Jurriën is vanuit zijn kennis en werkervaring betrokken geweest bij de volledige keten binnen de automatisering. Hij is met name gespecialiseerd op het Microsoft platform en LAN. Jurriën is een praktisch ingestelde professional met een hands-on mentaliteit. Door een team goed te begeleiden en te motiveren, worden gestelde deadlines gehaald. Lees meer!

Nico

Nico Agten
Technisch Consultant Infrastructuur

In de afgelopen 15 jaar heeft Nico zich ontwikkeld tot een ervaren technisch consultant die op zijn vakgebieden Microsoft en VMWare de benodigde certificeringen heeft om tijdens projecten de opdrachten met succes af te ronden. Naast deze kennis heeft Nico tevens op andere gebieden certificeringen in zijn bezit waardoor hij tijdens projecten op meerdere gebieden inzetbaar is. Lees meer!

Korné

Korné Zwerver
Technisch Consultant, Infrastructuur Netwerk Specialist, Virtualisatie Specialist

Korné heeft ruime projectervaring als Technisch Specialist, waaronder migraties, upgrades, consolidaties en implementaties van nieuwe omgevingen. Lees meer!

Jan-Peter

Jan-Peter Goeseije
Projectmanager, Lijnmanager, Coach voor onze projectmanagers, Partner

E-mail: janpeter.goeseije@bconn.nl
Mobiel: (06) 5586 4060

Kenmerkend voor de werkwijze van Jan-Peter is dat hij goed kan acteren op verschillende niveaus. Hij treedt daarbij op als een open en prettige gesprekspartner die snel vertrouwen weet te wekken. Jan-Peter heeft zijn ervaring opgedaan in grote en kleine organisaties. Hij wordt vaak ingezet in complexe omgevingen om vastgelopen trajecten vlot te trekken. Lees meer!

Joppe

Joppe Sangen
Salesmanager

E-mail: joppe.sangen@bconn.nl
Mobiel: (06) 1220 6440

Joppe heeft zijn sporen verdiend in verscheidende sales en marketing functies waar klanttevredenheid een hoge prioriteit heeft. Vanuit creativiteit, expertise en oplossingsgerichtheid wordt er gestreefd naar de juiste inzet bij (toekomstige) relaties van BCONN ICT. Lees meer!

Hans

Hans van der Wal
Projectmanager, Manager ICT, Coach voor onze consultants/specialisten

Tijdens mijn carrière heb ik me kunnen ontplooien door vele projecten van uiteenlopende aard te doen bij grote (inter)nationale ondernemingen. Door mijn werkervaring heb ik voorliefde ontwikkeld om ICT-vorm te geven en ICT-oplossingen te bedenken binnen complexe omgevingen. Lees meer!

Peter

Peter Leijdsman
Projectmanager, Service Manager, ICT manager

Peter is een hele ervaren Service Management specialist met Project Management skills. Hij heeft in verschillende grote organisaties rollen vervuld als Service Manager, Delivery Manager, Service Level Manager, Sourcing Consultant, Change Manager, Project Manager en ad interim ICT Manager. Lees meer!

Robert

Robert Verdam
Technisch Consultant, Virtualisatie Specialist, Blogger

Robert heeft uitgebreide kennis en ervaringen met een groot aantal uiteenlopende systemen en is uitgebreid gecertificeerd op Cisco (CCNP R&S), Microsoft- (MCITP / MCSE 2013) en VMware gebied (VCAP-DCA, VCAP-DCD, VCAP-DTA, VCAP-DTD). Robert is tevens blogger. Recentelijk is hij zelfs benoemd tot vExpert. Lees meer!

Niek

Niek Verspaget
Consultant ICT Infrastructuur

Ervaren Consultant een echte allrounder met een uitgebreide ervaring op gebied van ontwerp en realisatie van server-, cloud- en netwerkinfrastructuren. Gecertificeerd op Microsoft (MCSA / MCSE), Citrix (CCA), Huawei (HCDA) en Cisco (CCNA). Lees meer!

Rolf

Rolf Warntjes
Salesmanager, Partner

E-mail: rolf.warntjes@bconn.nl
Mobiel: (06) 8198 4275

Rolf heeft een ruime staat van dienst binnen de arbeidsbemiddeling en ICT. Hij heeft een goed track-record opgebouwd op het gebied van new business sales en het ontwikkelen/professionaliseren van bedrijven. Lees meer!

Mirjam

Mirjam Goeseije
HR Consultant

E-mail: mirjam.goeseije@bconn.nl
Mobiel: (06) 4213 7046

Mirjam is een ervaren recruiter die haar expertise heeft opgedaan bij grote bedrijven en MKB in verschillende branches. Hierdoor heeft zij veel mensenkennis en doorziet zij snel of iemand de juiste mentaliteit heeft. Tevens let zij erop dat kandidaten beschikken over de juiste technische kennis en certificering. Lees meer!

Allard

Allard Beerthuizen
Technisch Consultant, Infrastructuur Architect, Project Engineer

Allard is een ervaren Consultant Infrastructuur. Hij heeft grondige expertise van een groot aantal systemen en is uitgebreid gecertificeerd op het gebied van Microsoft, VMware en Citrix. Door zijn kennis en ervaring is hij in staat om complexe vraagstukken te begrijpen en hiervoor oplossingen te initiëren. Hij kan bovendien het ontwerp maken en de nieuwe omgeving opbouwen en implementeren. Lees meer!

Bjorn

Bjorn Reimersdal
Network/System Engineer

Bjorn heeft ervaring met de bekende hypervisors zoals Hyper-V, VMware ESXi en Citrix XenServer en het migreren van zowel de fysieke omgeving naar een virtuele omgeving als tussen verschillende hypervisors. Verder bezit Bjorn ervaring met het opzetten en beheren van een geheel nieuwe cloud omgeving en alle aspecten die hierbij komen kijken. Lees meer!