Bij BCONN ICT vinden wij jou belangrijk!

Posted on Posted in Werken bij

Als HR consultant vraag ik in sollicitatiegesprekken wat iemand belangrijk vindt en zoekt bij een nieuwe werkgever. Wat zouden wij jou bij BCONN ICT moeten bieden, zodat jij met plezier je werk kan doen?

Na wat overpeinzingen, krijg ik vaak te horen dat ze graag ook waardering zouden willen als persoon en voor het werk wat ze doen. En dan bedoelen ze dus niet de beloning in harde munten, maar meer om gehoord en gezien te worden, dus een stuk persoonlijke aandacht.

Op dit moment werk ik 5 jaar met veel plezier bij BCONN ICT en ik weet niet anders dan dat er bij BCONN ICT ruimte is voor persoonlijke aandacht.  Bij ideeën of een hulpvraag faciliteren en ondersteunen wij onze professionals waar het nodig is. Dat doet trouwens niet alleen het management, maar ons hele team heeft deze instelling.

Om deze houding, die voor ons heel normaal is, nog duidelijker naar voren te brengen, hebben wij aan ons team gevraagd waarom zij voor BCONN ICT hebben gekozen en wat zij daarvan terugzien.
Hieronder volgen enkele uitspraken van mijn collega’s:

 “Iedereen is echt makkelijk te benaderen

 “BCONN is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben

 “Goede werksfeer in een hecht team

 “Iedereen kent elkaar en helpt elkaar graag

Mocht jij op zoek zijn naar een werkgever die jou belangrijk vindt, neem dan gerust eens contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over (https://www.bconn.nl/werken-bij/).

Fijne dag gewenst!

Mirjam Goeseije
BCONN ICT
mirjam.goeseije@bconn.nl
06-42137046