‘Bij BCONN werk je niet voor jezelf, maar voor ons allemaal’

Posted on Posted in Algemeen

In 2015 zocht ik een nieuwe baan met meer invloed op de strategie en de onderwerpen die worden aangepakt. Zo kwam ik uit bij BCONN: een gespecialiseerde club met enthousiaste professionals. Ze hadden nog geen infrastructuurexpert in huis, dus ik kwam als geroepen.

Het teamgevoel bij BCONN valt mij erg op. We zijn met een overzichtelijke groep en zien elkaar regelmatig bij kennissessies en borrels. Iedereen is dan steevast aanwezig. De kleinschaligheid vind ik prettig, omdat ik dan weet voor wie ik het doe. Niet alleen voor mijzelf, maar voor ons allemaal.

Ik beschouw mijzelf een ‘geek’ en ben daar trots op. Veel van mijn kennis vergaarde ik door zelfstudie. Ook leerde ik veel op de werkvloer. Bij BCONN is volop ruimte voor ontplooiing, zoals via training en de driemaandelijkse Expert Academy. Bovendien kan ik mij profileren tijdens Deep Dive-sessies. Daar bespreken we specifiekere technische onderwerpen met collega’s en externe geïnteresseerden.

BCONN geeft mij zelfs de ruimte voor mijn persoonlijke bijdragen op het VMware-blog en mijn eigen blog. BCONN geeft mij zelfs de ruimte voor mijn persoonlijke bijdragen op het VMware-blog en mijn eigen blog. Op dit moment werk ik aan grote projecten bij een financiële dienstverlener.

Ik wil heel graag projecten doen, grote infrastructuurprojecten waarbij ik ook ben betrokken bij het voortraject. We zijn bezig met de ontwikkeling van assessments voor organisaties die helemaal aan het begin van zo’n traject staan. Als je iets vanaf het begin helpt opbouwen, geeft dat extra motivatie. Dan weet je weer waarvoor je het doet: niet alleen voor jezelf!

Robert Verdam.