Binnenkort nieuwe weergave Microsoft Teams

Posted on Posted in Services

Microsoft heeft een nieuwe dynamische weergavefunctie aangekondigd voor video vergaderen in Microsoft Teams. De dynamische weergave maakt gebruik van AI om gedeelde inhoud en videodeelnemers te optimaliseren. Met deze functionaliteit hebben gebruikers meer controle over hoe ze videovergaderen ervaren.

Hoe het werkt?

Zoals je in het plaatje kunt zien, krijgen videodeelnemers meer de ruimte en worden deelnemers die alleen audio gebruiken, zichtbaar in het nieuwe zijpaneel. Zo is het voor iedereen overzichtelijker om te zien wie er allemaal deelnemen, zeker in wat grotere videogesprekken. Verder kunnen gebruikers ook deelnemers ‘pinnen’ oftewel vastzetten zodat deze op basis van hun voorkeuren worden weergegeven.

Deze nieuwe feature is vanaf maart beschikbaar voor iedereen. Maar de nieuwe vergaderlay-out wordt waarschijnlijk al vanaf februari beschikbaar.

Benieuwd?

Benieuwd wat Microsoft Teams nog meer voor je kan betekenen en hoe je je medewerkers beter en veiliger kan laten samenwerken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91