BCONN ICT is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security

Autoriteit op het gebied van datacenter en cloud

Ervaren professionals en up-to-date gecertificeerd

Ingewijd in digital workspace en automation

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

BCONN NXT

Als je (m/v) echt goed wilt worden in ICT.
Dit programma geeft een boost aan jouw carrière. Vereist zijn een HBO-diploma en tenminste twee jaar relevante werkervaring.

(lees meer)

Technisch Consultant

Het is een cliché van jewelste, maar het is hartstikke waar: goede mensen kunnen altijd carrière maken. En dat geldt in nog sterkere mate voor mensen die in de ICT werken. Ben jij technisch consultant en op zoek naar een mooie voortzetting van je carrière, dan moet je absoluut contact met ons opnemen.

(lees meer)

Agile Projectmanager

Graag hebben we mensen met wat meer ervaring, levenservaring vooral. Want we zitten dan wel in de technologie, maar als er ergens mensenkennis en communicatieve vermogens nodig zijn is het wel in de wereld waarin wij ons bewegen.

(lees meer)

CARRIÈRE VOLGENS BCONN ICT

Een mens moet kunnen groeien. In de lengte. In de breedte. Maar ook in z’n carrière. Wij proberen je daar – en dat is geen modern gekwetter – heel erg bij te stimuleren. Dat begint natuurlijk bij het vinden van mooie, uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Opdrachten die het maken van een carrièreswitch de moeite waard maken.

Iedereen verstaat onder carrière maken wat anders. Voor de één is het alles aan de kant zetten. Voor de ander betekent het een juiste balans vinden tussen leven en werken. Voor ons betekent het heel veel dingen tegelijk. Wij denken namelijk vanuit jou. Jij zegt wat je van je werkzame leven verwacht en bouwen daar als het ware de voorwaarden omheen.

Afhankelijk van hoe je wilt werken, bekijken we samen de beloning. Een pensioenregeling hoort daar natuurlijk bij. Je beschikt over een leaseauto, smartphone en notebook. En natuurlijk is er ook een individueel bonussysteem waar je aan deelneemt. Maar ons commitment gaat nog een stapje verder. Iedereen die voor BCONN ICT gaat werken, wordt direct bij ons in dienst genomen. Gewoon met een contract voor onbepaalde tijd. Logisch. Wie commitment vraagt, moet commitment geven.

Zorgvuldige selectie
Voor iedere professional is de eerste indruk ongelofelijk belangrijk. Dus die weegt mee bij onze kennismaking met jou. Maar we weten natuurlijk ook dat de brug open kan staan. Of dat er een knoopje van je hemd kan springen.

Daarom houden we eerst met jou een uitgebreid persoonlijk gesprek, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Maar vooral om erachter te komen wat jouw wensen zijn en of BCONN ICT echt bij je past.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46