WIJ VINDEN HET BELANGRIJK WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

We hoeven je niet te vertellen dat er voor professionele ICT-ers meer dan voldoende werk is. En we hoeven je ook niet te vertellen dat de arbeidsvoorwaarden ronduit uitstekend zijn. Voor de meeste toppers is er daarom zelden reden om van werkgever te veranderen. Maar misschien kunnen we je toch voor BCONN ICT interesseren.

Net zoals jij hebben wij de projecten momenteel voor het uitkiezen. We kunnen dus altijd de optimale match maken tussen de wensen van onze professionals en die van onze klanten. Wij zetten – en dat klinkt softer dan we bedoelen – onze mensen echt centraal. Jij geeft aan wat je graag wilt doen, wij zoeken er de opdracht bij. Als daarvoor aanvullende trainingen of cursussen nodig zijn – ja, ook in het buitenland - dan investeren we daarin. Hoe beter onze mensen worden, hoe beter BCONN wordt.

En dat is nu éénmaal onze ambitie: tot de kopgroep van de ICT-professionals horen.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Mirjam Goeseije en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen. Maak je geen zorgen, als dat gesprek niet de juiste match oplevert, dan gaan we je niet stalken of alsnog proberen over te halen. We geven je dan graag advies en tips.

Hebben we wel een klik en lijkt het je leuk om in een klein, hecht team van echte professionals te werken, dan gaan we – niet onbelangrijk – over de arbeidsvoorwaarden praten. Die zijn zeker marktconform, maar meestal beter. Een pensioenregeling hoort erbij. Net zoals een leaseauto, een smartphone en een notebook. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Als wij in iemand geloven – en die persoon gelooft ook in ons – dan betekent dat meestal een verbintenis voor jaren. Wil je trouwens één of meerdere van onze professionals spreken voor je definitief ja zegt? Dat kan altijd. Contact eerst Mirjam maar even.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46

TECHNISCH SPECIALIST

Als je (m/v) echt goed wilt worden in ICT. We hebben een programma om een boost aan jouw carrière te geven. Vereist zijn een HBO-diploma en tenminste twee jaar relevante werkervaring.

Technisch Consultant

Ben jij technisch consultant en op zoek naar een mooie voortzetting van je carrière, dan moet je absoluut contact met ons opnemen.

Agile Projectmanager

Graag hebben we mensen met wat meer ervaring, levenservaring vooral. Want we zitten dan wel in de technologie, maar als er ergens mensenkennis en communicatieve vermogens nodig zijn is het wel in de wereld waarin wij ons bewegen.