Diversiteit in projecten en klanten bij BCONN ICT

Posted on Posted in Algemeen, Werken bij

Wist je dat BCONN ICT als kwaliteitsspeler bekend staat in de IT markt in de uitvoering van complexe ICT infrastructuur projecten? Denk daarbij aan projecten op het gebied van cloud, datacenter, modern workplace, networking of security. Maar wie zijn dan die klanten voor wie BCONN ICT deze projecten uitvoert?

Veel IT bedrijven hebben zich namelijk gespecialiseerd in een branche en doen bijvoorbeeld alleen projecten voor de overheid of juist alleen in de zorg. Dat is niet het geval bij BCONN ICT. Daar heb je de ene keer een mooi project bij bijvoorbeeld een financiële dienstverlener en krijg je daarna een gaaf project bij een ziekenhuis. Ook zijn er opdrachten van een uitgever, een managed services bureau, in de kinderopvang- of bij een uitvaartorganisatie. Of wil je liever een  internationaal project doen bij een bank? Hoe divers wil je het hebben? Zo blijf jij als professional fris, doordat je in aanraking komt met verschillende IT-keukens en dynamieken.

De keuze voor het project wordt altijd in overleg met jou als professional gedaan. Dat komt omdat jij als professional centraal staat bij BCONN ICT. Projecten kunnen zowel van korte of lange duur zijn. Ook dat wordt in overleg met jou bepaald. Soms rol je van het ene project in het andere bij dezelfde klant. Dat kan goed bevallen. Maar wil je na enige tijd toch weer eens van klant of IT-keuken veranderen, dan is dat gewoon bespreekbaar en gaat onze salesmanager voor jou aan de slag.

Spreekt jou dit aan en wil je hierover eens verder praten, contact mij dan gerust via mirjam.goeseije@bconn.nl of bel mij via 06-42137046.