Events bij BCONN ICT: wat nu?

Posted on Posted in Algemeen, Werken bij

Voorheen kwam het gehele BCONN team zeker maandelijks bij elkaar. Dat gebeurde met een BCONN Expert Academy, een bijeenkomst met goede externe en eigen sprekers. Bij een BCONN Consultancy Academy, waar social skills werden getraind of gewoon met een gezellig etentje. Jaarlijks organiseerden we ook een groots kerstdiner met partner of een stranddag voor alle BCONN gezinnen. Maar helaas is dat nog steeds niet mogelijk door alle coronaperikelen en beperkingen. Wat organiseren we nu dan voor het team?

Wat dacht je van online technische deep dives, maar ook gezellige online team meetings en borrels. Vorige week was het bijvoorbeeld BCONN borreltijd! Het hele team had thuis van tevoren een gezellig drinkpakketje ontvangen en onder het genot van dit drankje was het dan ook prima bijpraten. Om de sfeer nog wat meer te verhogen was er door onze collega Jan-Peter een technische quiz via Kahoot.it in elkaar gezet.  Ik hoorde online de hersens kraken 😊. Het was super gezellig en voor herhaling vatbaar!

Niettemin verlangen we weer terug naar de tijden dat we elkaar weer face to face kunnen ontmoeten. Ik sta in ieder geval weer te poppelen om mooie en gezellige events voor het team te kunnen organiseren.

Wil jij ook onderdeel zijn van een sterk, gezellig en vakbekwaam team? Stuur dan een berichtje naar mirjam.goeseije@bconn.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Ik hoor graag van je.