Gino van den Dungen start per 1 juni bij BCONN

Posted on Posted in Algemeen

Als je op zoek bent naar een uitstekende consultant/architect ICT-infrastructuur dan kunnen wij je direct van dienst zijn. Per 1 juni start Gino van den Dungen bij BCONN ICT en is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Gino is gespecialiseerd op het gebied van digital workspace, architectuur en automation. Hij heeft grondige expertise op het gebied van Microsoft, Citrix, RES (Ivanti) One Workspace, RES Automation (Ivanti) en VMware. Bovendien is hij op deze technologie uitgebreid gecertificeerd.

Gino kan zowel het functioneel en technisch ontwerp als het proof of concept maken.Tevens is hij in staat om de migratie en volledige implementatie uit te voeren. Daarbij is hij bekend met het vormgeven van de gebruikersomgeving. Gino weet snel zijn weg te vinden in het werk, zodat hij de business goed kan faciliteren.

Collega’s en klanten typeren hem als een gedreven collega met veel diepgaande kennis van de technologie met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Door zijn analytische, doelgerichte en gestructureerde manier van werken helpt Gino graag klanten bij het verder professionaliseren van hun ICT-omgeving.

Meer weten? Ik hoor het graag!

Joppe Sangen
joppe.sangen@bconn.nl