Hoe gezond is uw ICT? Doe de ICT-scan

Posted on Posted in Services

Bedrijven denken vaak dat hun ICT gezond is, maar is dat ook zo? Als er plotseling toch iets mis gaat, kan dat grote gevolgen hebben en is het een enorme klus om alles weer te herstellen. Als dat tenminste nog mogelijk is.

Om zo’n situatie te voorkomen bieden wij u de ICT-scan aan. We maken een helder overzicht hoe uw ICT ervoor staat. Er kan op die manier direct actie ondernomen worden bij geconstateerde risico’s. Voorkomen is beter dan genezen.

Knelpunten hebben vaak te maken met security, back-ups van data, onbekende aangesloten devices op het netwerk en zelfs illegale software. Desgewenst kunnen we aan de hand van gesprekken met medewerkers bekijken hoe zij het gebruik van ICT-middelen ervaren.

Wat betekent dit voor u?

Een van onze ervaren consultants doet vooraf een intake met u. Hierin wordt onder andere gevraagd waarover u zich de meeste zorgen maakt. Vervolgens voeren we de scan bij u uit. Dit kan ook op afstand. Allereerst brengen we uw ICT-omgeving goed in kaart en toetsen we of dit volgens best practices is ingericht. Vervolgens bekijken we de organisatie en de processen, zodat we meteen weten aan welke eisen en wensen de ICT moet voldoen. We kunnen daarmee een rapport voor u opstellen hoe uw ICT ervoor staat met daarbij aanbevelingen hoe u deze kunt verbeteren. Uiteraard kunnen we u verder helpen met de uitvoering daarvan.

De prijs van de ICT-scan bedraagt speciaal voor het MKB slechts € 1.995,=.
Voor corporate en enterprise bedrijven wordt, gezien de omvang van ICT, een maatwerkafspraak gemaakt.

Neem hiervoor contact op met Jeroen Kamps. Hij vertelt u hier graag meer over.

Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91