Hoe staat het met jouw ontwikkeling?

Posted on Posted in Werken bij

Heb jij het gevoel dat je stil staat in je ontwikkeling binnen de IT? Dat zou niet hoeven en moeten, ook niet als je thuiswerkt. Voor je het weet sta je 2-0 achter en ben je minder aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt of kaapt net die ander met wel de juiste papieren, die ene mooie klus voor je neus weg. Zoek jij een werkgever die veel voor jouw ontwikkeling kan betekenen en investeert in trainingen en certificeringen, neem dan eens contact op met BCONN ICT.

Bij BCONN ICT kennen we namelijk diverse loopbaanpaden binnen de IT infrastructuur en faciliteren wij opleidingsprogramma’s voor de volgende specialisaties:
– Modern Datacenter & Cloud
– Digital Workspace
– Networking & Security

Heb je interesse in een loopbaanpad op het gebied van één van deze specialisaties of zou je gewoon meer willen weten wat het inhoudt, neem dan contact op met mij via 06-42137046 of mirjam.goeseije@bconn.nl.

Wil je liever één van mijn collega’s hierover spreken, dan kan dat natuurlijk ook. Ik regel dat graag voor je. Via https://www.bconn.nl/teams/ kan je je alvast verdiepen in enkele artikelen.

Ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groet,

Mirjam Goeseije
HR Consultant
BCONN ICT