ICT-SCAN
HOE GEZOND IS UW ICT?

Bedrijven denken vaak dat hun ICT gezond is, maar is dat ook zo? Als er plotseling toch iets mis gaat, kan dat grote gevolgen hebben en is het een enorme klus om alles weer te herstellen. Als dat tenminste nog mogelijk is.

Om zo'n situatie te voorkomen, bieden wij u de ICT-scan aan. We maken een helder overzicht hoe uw ICT ervoor staat. Er kan op die manier direct actie ondernomen worden bij geconstateerde risico's. Voorkomen is beter dan genezen.

Knelpunten hebben vaak te maken met security, back-ups van data, onbekende aangesloten devices op het netwerk en zelfs illegale software. Desgewenst kunnen we aan de hand van gesprekken met medewerkers bekijken hoe zij het gebruik van ICT-middelen ervaren.

Wat betekent dit voor u? Een van onze ervaren consultants doet vooraf een intake met u. Hierin wordt onder andere gevraagd waarover u zich de meeste zorgen maakt. Vervolgens voeren we de scan bij u uit. Dit kan ook op afstand. Allereerst brengen we uw ICT-omgeving goed in kaart en toetsen we of dit volgens best practices is ingericht. Vervolgens bekijken we de organisatie en de processen, zodat we meteen weten aan welke eisen en wensen de ICT moet voldoen. We kunnen daarmee een rapport voor u opstellen hoe uw ICT ervoor staat met daarbij aanbevelingen hoe u deze kunt verbeteren. Uiteraard kunnen we u verder helpen met de uitvoering daarvan. Hieronder ziet u deze drie stappen nader toegelicht.

De prijs van de ICT-scan bedraagt speciaal voor het MKB slechts € 995,=.
Voor corporate en enterprise bedrijven wordt, gezien de omvang van ICT, een maatwerkafspraak gemaakt.

Neem hiervoor contact op met Jeroen Kamps. Hij vertelt u hier graag meer over.
Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

ICT

We starten met het maken van een overzicht van de ICT-infrastructuur, het netwerk en de daarbij behorende security. Bovendien inventariseren we zaken rondom de werkplek, applicaties en data.

ORGANISATIE

Welke eisen worden er aan ICT gesteld? Wat is belangrijk om uw werk goed te kunnen doen? Met antwoorden op deze vragen kunnen we bepalen of ICT goed aansluit bij het realiseren van de doelstellingen van uw bedrijf.

PROCES

De processen hebben betrekking op de manier van werken. Hoe zijn ze momenteel ingericht? Zijn er mogelijkheden om met behulp van ICT mensen effectiever te laten samenwerken en betere beslissingen te laten nemen?

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Binnenkort nieuwe weergave Microsoft Teams

Microsoft heeft een nieuwe dynamische weergavefunctie aangekondigd voor video vergaderen in Microsoft Teams. De dynamische weergave maakt gebruik van AI om gedeelde inhoud en videodeelnemers te optimaliseren. Met deze functionaliteit hebben gebruikers meer controle over hoe ze videovergaderen ervaren. Hoe het werkt? Zoals je in het plaatje kunt zien, krijgen...
Lees meer

Vraag GRATIS de Website & E-mail scan aan

“Digitale hacks vinden geregeld plaats via de website en e-mail. Is onze website en e-mail wel goed beveiligd?” Zeker nu gaan veel zaken online en er is meer e-mailverkeer dan ooit. De risico’s op een hack nemen exponentieel toe. Des te meer reden om dit even te laten checken. Met...
Lees meer

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 v5 beschikbaar

De transitie naar Microsoft 365 heeft het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen bij veel bedrijven als gevolg van het thuiswerken. Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk om uw data goed te beschermen. Per 3 december 2020 is Veeam Backup voor Microsoft Office 365 v5 beschikbaar. Deze versie biedt een doelgerichte...
Lees meer

Hoe gezond is uw ICT? Doe de ICT-scan

Bedrijven denken vaak dat hun ICT gezond is, maar is dat ook zo? Als er plotseling toch iets mis gaat, kan dat grote gevolgen hebben en is het een enorme klus om alles weer te herstellen. Als dat tenminste nog mogelijk is. Om zo'n situatie te voorkomen bieden wij u...
Lees meer