ICT-SCAN
HOE GEZOND IS UW ICT?

Bedrijven denken vaak dat hun ICT gezond is, maar is dat ook zo? Als er plotseling toch iets mis gaat, kan dat grote gevolgen hebben en is het een enorme klus om alles weer te herstellen. Als dat tenminste nog mogelijk is.

Om zo'n situatie te voorkomen, bieden wij u de ICT-scan aan. We maken een helder overzicht hoe uw ICT ervoor staat. Er kan op die manier direct actie ondernomen worden bij geconstateerde risico's. Voorkomen is beter dan genezen.

Knelpunten hebben vaak te maken met security, back-ups van data, onbekende aangesloten devices op het netwerk en zelfs illegale software. Desgewenst kunnen we aan de hand van gesprekken met medewerkers bekijken hoe zij het gebruik van ICT-middelen ervaren.

Wat betekent dit voor u? Een van onze ervaren consultants doet vooraf een intake met u. Hierin wordt onder andere gevraagd waarover u zich de meeste zorgen maakt. Vervolgens voeren we de scan bij u uit. Dit kan ook op afstand. Allereerst brengen we uw ICT-omgeving goed in kaart en toetsen we of dit volgens best practices is ingericht. Vervolgens bekijken we de organisatie en de processen, zodat we meteen weten aan welke eisen en wensen de ICT moet voldoen. We kunnen daarmee een rapport voor u opstellen hoe uw ICT ervoor staat met daarbij aanbevelingen hoe u deze kunt verbeteren. Uiteraard kunnen we u verder helpen met de uitvoering daarvan. Hieronder ziet u deze drie stappen nader toegelicht.

De prijs van de ICT-scan bedraagt speciaal voor het MKB slechts € 995,=.
Voor corporate en enterprise bedrijven wordt, gezien de omvang van ICT, een maatwerkafspraak gemaakt.

Neem hiervoor contact op met Jeroen Kamps. Hij vertelt u hier graag meer over.
Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

ICT

We starten met het maken van een overzicht van de ICT-infrastructuur, het netwerk en de daarbij behorende security. Bovendien inventariseren we zaken rondom de werkplek, applicaties en data.

ORGANISATIE

Welke eisen worden er aan ICT gesteld? Wat is belangrijk om uw werk goed te kunnen doen? Met antwoorden op deze vragen kunnen we bepalen of ICT goed aansluit bij het realiseren van de doelstellingen van uw bedrijf.

PROCES

De processen hebben betrekking op de manier van werken. Hoe zijn ze momenteel ingericht? Zijn er mogelijkheden om met behulp van ICT mensen effectiever te laten samenwerken en betere beslissingen te laten nemen?

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Microsoft Ignite 2021: nieuw in Microsoft Teams

Tijdens Ignite 2021 deze week zijn de nieuwste features van Microsoft Teams gepresenteerd. Tjongejonge, wat wordt er hard gewerkt aan dit geweldige platform. Er komen binnenkort veel nieuwe features beschikbaar. Denk aan nieuwe mogelijkheden voor vergaderen, webinars, samenwerken, bellen, informatiebeveiliging, gebruik van verschillende devices enzovoort. Microsoft heeft alvast een webpagina...
Lees meer

Microsoft Viva: het eerste Employee Experience Platform

Sinds Covid-19 begin vorig jaar uitbarstte was nog niet iedereen klaar voor thuiswerken en alle uitdagingen die hierbij kwamen kijken. Inmiddels een jaar later zijn we er aardig aan gewend – we missen onze collega’s natuurlijk – en hebben we massaal Microsoft Teams omarmd als het samenwerkingsplatform en als “je...
Lees meer

IT strippenkaart

Heeft u soms net even extra hulp nodig van een IT-expert? Iets laten checken? Of even sparren? Dan biedt onze nieuwe IT-strippenkaart uitkomst. Complexiteit van IT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op het goed functioneren van uw IT-omgeving. Bovendien wordt het...
Lees meer

Nieuwe sharefunctie Microsoft Teams

Iedereen deelt wel eens content tijdens een teams-vergadering, toch zie je nog vaak het verkeerde scherm of krijg je de vraag: "Zie je mijn scherm?" Herkenbaar? Dat is binnenkort verleden tijd! Microsoft heeft namelijk een sneak-peak getoond van de nieuwe deelopties die mogelijk worden binnen Microsoft Teams. Er wordt momenteel...
Lees meer