Iedereen is echt gemakkelijk te benaderen.

Posted on Posted in Algemeen

Ik ben door BCONN benaderd om een keer de mogelijkheden te bespreken na mijn HBO-opleiding. Ik werd heel hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid aandacht besteedt aan wat mij interesseert en waar BCONN voor staat. Er wordt niet alleen over werk gesproken, maar ook over persoonlijke zaken, zodat je elkaar echt beter leert kennen. De verwachtingen werden duidelijk uitgesproken, zodat ik een goed beeld kreeg van hoe het “leven” bij BCONN eruit zou komen te zien.

Ik kreeg ruimte om mijn studie zorgvuldig af te ronden. Ik kon hierover goede afspraken maken met mijn coach. Ik voelde mij direct welkom in het team. Een collega heeft mij op technisch nog geholpen voor mijn afstuderen. Ik had een technische vraag. Dat was erg handig. Iedereen is echt gemakkelijk te benaderen!

Ik kreeg hulp bij het opstellen van een goed profiel van jezelf en de manier waarop je je presenteert bij klanten. Bovendien maak je een persoonlijk ontwikkelplan, wat mij helpt bij mijn ontwikkeling op het gebied van certificeringen en soort opdrachten. Je beschrijft wat echt bij je past en wat je leuk vindt om te doen.

Ik werk nu bij een grote internationaal bedrijf in de petrochemie en ben verantwoordelijk voor het netwerk en infrastructuur voor een aantal locaties. Er moet veel geregeld worden. Voertaal is Engels, dus dat gaat hard vooruit!

Ik zit in het NXT-programma, dus het is wel druk. Naast de opdracht ben ik bezig met het behalen van certificeringen. En niet alleen op technisch vlak. Er wordt ook veel aandacht voor de manier waarop ik mij “beweeg”. Ik vind het prettig dat ik hiervoor een coach heb die naar mij luistert en mij daarbij helpt.

Bjorn Reimersdal.