INNOVEREN
TECH IS OOK FUN!

Als alles voorspoedig en soepel verloopt - en waarom zou het dat niet - dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

BCONN is partner van Microsoft, waardoor wij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied. Bovendien trainen en certificeren we onze professionals, zodat hun kennis up-to-date is.

Microsoft 365 maakt onderdeel uit van het public cloud platform Microsoft Azure. Hier worden zo'n 200 ICT-services aangeboden om bedrijven verder te helpen. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals de inzet van Internet of Things, DevOps, Business Intelligence of zelfs Artificial Intelligence. Het is echter zoveel dat vaak mensen door de bomen het bos niet meer zien. Onze experts helpen u graag om te bespreken wat voor u relevant en van toegevoegde waarde is.

Verder ontvangt u maandelijks een update van ons over nieuwe features. En we organiseren geregeld inspiratiesessies en events over nieuwe technologie, zodat u het zélf kunt uitproberen en ervaren. Tech is ook fun!

Op die manier bekijken we hoe nieuwe en slimme technologie zó ingezet kan worden, dat uw bedrijf er beter van wordt. Wat dat kost? Niet veel. Innovatie wordt u als klant aangeboden door BCONN ICT.

Bel anders alvast Jeroen Kamps. Hij kan u alle ins en outs vertellen.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

EVENTS

We organiseren geregeld events voor onze klanten waarbij u de gelegenheid krijgt om kennis te maken met nieuwe technologie en op welke manier u deze kunt inzetten voor uw bedrijf.

INSPIRATIE

Met behulp van inspiratiesessies geven wij de tips & tricks van uw nieuwe moderne werkplek. Deze demonstraties geven u een inzicht van mogelijkheden die u direct kunt gebruiken voor uw bedrijf.

UPDATE

Maandelijks ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin een samenvatting van de nieuwe features in Microsoft 365. Een helder, goed leesbaar overzicht, zodat u direct weer op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Laatste nieuws