INNOVEREN
TECH IS OOK FUN!

Als alles voorspoedig en soepel verloopt - en waarom zou het dat niet - dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

BCONN is partner van Microsoft, waardoor wij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied. Bovendien trainen en certificeren we onze professionals, zodat hun kennis up-to-date is.

Microsoft 365 maakt onderdeel uit van het public cloud platform Microsoft Azure. Hier worden zo'n 200 ICT-services aangeboden om bedrijven verder te helpen. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals de inzet van Internet of Things, DevOps, Business Intelligence of zelfs Artificial Intelligence. Het is echter zoveel dat vaak mensen door de bomen het bos niet meer zien. Onze experts helpen u graag om te bespreken wat voor u relevant en van toegevoegde waarde is.

Verder ontvangt u maandelijks een update van ons over nieuwe features. En we organiseren geregeld inspiratiesessies en events over nieuwe technologie, zodat u het zélf kunt uitproberen en ervaren. Tech is ook fun!

Op die manier bekijken we hoe nieuwe en slimme technologie zó ingezet kan worden, dat uw bedrijf er beter van wordt. Wat dat kost? Niet veel. Innovatie wordt u als klant aangeboden door BCONN ICT.

Bel anders alvast Jeroen Kamps. Hij kan u alle ins en outs vertellen.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

EVENTS

We organiseren geregeld events voor onze klanten waarbij u de gelegenheid krijgt om kennis te maken met nieuwe technologie en op welke manier u deze kunt inzetten voor uw bedrijf.

INSPIRATIE

Met behulp van inspiratiesessies geven wij de tips & tricks van uw nieuwe moderne werkplek. Deze demonstraties geven u een inzicht van mogelijkheden die u direct kunt gebruiken voor uw bedrijf.

UPDATE

Maandelijks ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin een samenvatting van de nieuwe features in Microsoft 365. Een helder, goed leesbaar overzicht, zodat u direct weer op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Microsoft Ignite 2021: nieuw in Microsoft Teams

Tijdens Ignite 2021 deze week zijn de nieuwste features van Microsoft Teams gepresenteerd. Tjongejonge, wat wordt er hard gewerkt aan dit geweldige platform. Er komen binnenkort veel nieuwe features beschikbaar. Denk aan nieuwe mogelijkheden voor vergaderen, webinars, samenwerken, bellen, informatiebeveiliging, gebruik van verschillende devices enzovoort. Microsoft heeft alvast een webpagina...
Lees meer

Microsoft Viva: het eerste Employee Experience Platform

Sinds Covid-19 begin vorig jaar uitbarstte was nog niet iedereen klaar voor thuiswerken en alle uitdagingen die hierbij kwamen kijken. Inmiddels een jaar later zijn we er aardig aan gewend – we missen onze collega’s natuurlijk – en hebben we massaal Microsoft Teams omarmd als het samenwerkingsplatform en als “je...
Lees meer

IT strippenkaart

Heeft u soms net even extra hulp nodig van een IT-expert? Iets laten checken? Of even sparren? Dan biedt onze nieuwe IT-strippenkaart uitkomst. Complexiteit van IT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op het goed functioneren van uw IT-omgeving. Bovendien wordt het...
Lees meer

Nieuwe sharefunctie Microsoft Teams

Iedereen deelt wel eens content tijdens een teams-vergadering, toch zie je nog vaak het verkeerde scherm of krijg je de vraag: "Zie je mijn scherm?" Herkenbaar? Dat is binnenkort verleden tijd! Microsoft heeft namelijk een sneak-peak getoond van de nieuwe deelopties die mogelijk worden binnen Microsoft Teams. Er wordt momenteel...
Lees meer