Nieuw: BCONN Services. Hoogwaardige ICT voor het MKB.

Posted on Posted in Algemeen, Services

Als het om ICT gaat, zit het MKB in een lastige positie. Het is onmogelijk (lees onbetaalbaar) om de steeds complexer wordende technologie bij te benen. Tegelijkertijd kunnen veel bedrijven het zich uit concurrentie overwegingen niet permitteren om die snelle veranderingen links te laten liggen. Om uit die spagaat te komen worden allerlei lapmiddelen uit de kast gehaald. Op korte termijn werken die wel, op de lange termijn maakt het ’t alleen maar erger.

Uit ‘frustratie’ besluiten veel MKB bedrijven om de ICT uit handen -in beheer- te geven. Op zich een goed idee. Want dan kunt u als ondernemer, doen waar u goed in bent. Ware het niet dat beheerbedrijven ook vaak niet meer dan beheerbedrijven zijn. Als er iets wezenlijks mis is, hebben ze toch weer de hulp van een partij als BCONN nodig. En dan begint het allemaal weer opnieuw.

BCONN Services slaat een brug tussen onze hoogwaardige ICT-expertise, opgedaan bij de grootste bedrijven van ons land, en het MKB. Ook BCONN Services neemt het ICT- beheer voor MKB bedrijven uit handen. Maar daar hoort automatisch de back-up van onze professionals bij. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op. En dat scheelt op allerlei fronten. Tijd, geld en energie.

Als alles voorspoedig en soepel verloopt – en waarom zou het dat niet – dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

Maak eens een afspraak met Jeroen Kamps. Het zal u bevallen.

Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91