IT strippenkaart

Posted on Posted in Services

Heeft u soms net even extra hulp nodig van een IT-expert? Iets laten checken? Of even sparren? Dan biedt onze nieuwe IT-strippenkaart uitkomst.

Complexiteit van IT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op het goed functioneren van uw IT-omgeving. Bovendien wordt het steeds lastiger om alle kennis in huis te hebben. Laatst hoorden we iemand zeggen:

“Door dat thuiswerken blijkt dat onze IT van plakbandjes aan elkaar hangt. Dat moet een keer gigantisch misgaan.”

Gevolg is instabiliteit met alle ellende van dien. Bovendien gaat veel tijd verloren aan het blussen van brandjes en wordt er achter de feiten aangehold. Precies om dergelijke toestanden te voorkomen en op te lossen bieden wij nu:

De IT strippenkaart
U koopt vooraf een aantal strippen (lees: uren) consultancy in. U kunt dan altijd op ad-hoc basis een beroep op onze experts doen. Wij helpen u met de lastige vraagstukken en kijken desgewenst mee wat er niet goed gaat. Wat zijn kwetsbaarheden in het systeem? Doet u verstandig aan een bepaalde keuze? Even sparren met ons als onafhankelijke partij biedt dan uitkomst. Het gaat erom dat we samen snel en adequaat schakelen, zodat u weer verder kunt gaan met uw eigen vak. Dat scheelt tijd, geld en energie.

De voordelen op een rijtje gezet:

  • Snelheid: direct toegang tot onze beste expert over de vraag die u hebt.
  • Flexibiliteit: inzet kan voor een uurtje, maar ook een dagdeel of dagen.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar Rolf Warntjes, salesmanager. Hij informeert u graag hier verder over.

Rolf Warntjes
Salesmanager
rolf.warntjes@bconn.nl