BCONN ICT. Professionals in ICT-infrastructuur.

Autoriteit op het gebied van modern datacenter & cloud

Ingewijd in digital workspace

Diepgaande kennis van networking & security

BCONN Services: Hoogwaardige ICT voor bedrijven

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Nieuws

Start BCONN ICT kennisgroepen
7 november 2019

Het afgelopen jaar waren we al met de kennisgroepen gestart, maar na een jaartje “proefdraaien” weten we nu wat wel en niet goed werkt. We merken bovendien dat we vraagstukken bij klanten beter kunnen beantwoorden. Je beschikt als klant niet alleen maar over de kennis van een consultant, maar van een heel team. Als specialist is dat ook prettig. Je kunt altijd een beroep doen op je collega’s.

(lees meer)

Events

Agile training
Donderdag 21 november 2019

Ons team krijgt onder leiding van een Agile Master training op het gebied van Agile werken. In spelvorm krijgt je meer inzicht hoe Agile jezelf bent en op welke manier je je hierin kunt ontwikkelen. De locatie is Van Der Valk Zaltbommel.

Projecten

BCONN ICT. Voor als het echt moeilijk wordt.

We hebben een aantal actuele projecten op een rijtje gezet. Zo weet je direct waar we goed in zijn.

(lees meer)

BCONN ICT: in één keer goed!

Gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security.

BCONN staat enerzijds voor Be Connected. Dat is wat wij doen: mensen, afdelingen, bedrijven en technologie verbinden. Maar fonetisch staat het ook voor beacon, wat zoveel als 'baken' betekent.

Dat is wat wij zijn: een betrouwbare, ervaren partner bij complexe ICT-projecten.

Wij stellen de business centraal. ICT moet altijd in dienst staan van de doelstelling van een bedrijf. Dat klinkt als een open deur. Maar juist in de ICT-branche is ICT vaak een doel op zich geworden.

BCONN ICT kan op elk moment binnen de keten ingeschakeld worden. Wij zijn natuurlijk het liefst vanaf dag één betrokken, maar we zijn wel zo realistisch dat dit niet altijd mogelijk is. Onze professionals zijn op projectbasis beschikbaar.

Telefoon: 088 6666 555
Email: info@bconn.nl