BCONN ICT. Professionals in ICT-infrastructuur.

Autoriteit op het gebied van modern datacenter & cloud

Ingewijd in digital workspace

Diepgaande kennis van networking & security

BCONN Services: Hoogwaardige ICT voor bedrijven

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Start BCONN ICT kennisgroepen

07/11/2019

Het afgelopen jaar waren we al met de kennisgroepen gestart, maar na een jaartje “proefdraaien” weten we nu wat wel en niet goed werkt. We merken bovendien dat we vraagstukken bij klanten beter kunnen beantwoorden. Je beschikt als klant niet alleen maar over de kennis van een consultant, maar van een heel team. Als specialist is dat ook prettig. Je kunt altijd een beroep doen op je collega’s.

(Lees meer)

Innovatie vereist echt goede samenwerking met heel IT

29/10/2019

Jerry is een ervaren virtualisatie consultant en heeft door de jaren heen aan vele projecten deelgenomen. Hij heeft projecten zien slagen, maar ook geregeld zien stranden. Met de komst van nieuwe technologie zoals cloud, wordt het er niet gemakkelijker op om een project succesvol te laten verlopen. We vragen hem naar zijn ervaring en wat naar zijn idee hierbij heel belangrijk is.

(Lees meer)

Verslag DuCUG oktober 2019 in de Apenheul

17/10/2019

Gino van den Dungen geeft een samenvatting van de presentaties die hij heeft bijgewoond. Ditmaal was er veel aandacht voor de techniek, waardoor de sessies goed werden ontvangen.

(Lees meer)

Forrester Study naar de economische impact van VMware Cloud on AWS

16/10/2019

Wat is de economische impact van VMware Cloud on AWS? Forrester heeft hier recent studie naar gedaan en komt met verrassende inzichten.

(Lees meer)

Verslag Citrix Future of Work Tour

16/10/2019

Technisch Consultant Mick Derksen is naar dit jaarlijkse event van Citrix in Barneveld geweest en heeft een verslag geschreven over de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Intelligent Workspace, Citrix Apps en Desktop en Citrix Cloud.

(Lees meer)

We doen niks handmatig, we gaan het met Ivanti automatiseren

08/10/2019

Met Ivanti Automation Manager (powered by RES) zijn IT-services te automatiseren. In dit artikel ga ik met name in op hoe Ivanti Automation Manager kan worden ingezet voor het automatiseren van de digitale werkplek. Door standaard beheerstaken te automatiseren kan de IT-afdeling zich, in plaats van tijd te besteden aan saaie repetitieve taken, richten op innovatie en andere zaken.

(Lees meer)