BCONN ICT: in één keer goed!

“Bevlogen in ICT-infrastructuur & Security.”

BCONN staat enerzijds voor Be Connected. Dat is wat wij doen: mensen, afdelingen, bedrijven en technologie verbinden. Maar fonetisch staat het ook voor beacon, wat zoveel als 'baken' betekent. Dat is wat wij zijn: een betrouwbare, ervaren partner bij complexe ICT-infrastructuurprojecten en Securityprojecten.

Wij stellen de business centraal. ICT moet altijd in dienst staan van de doelstelling van een bedrijf. Dat klinkt als een open deur. Maar juist in de ICT-branche is ICT vaak een doel op zich geworden.

BCONN ICT kan op elk moment binnen de keten ingeschakeld worden. Wij zijn natuurlijk het liefst vanaf dag één betrokken, maar we zijn wel zo realistisch dat dit niet altijd mogelijk is. Indien er expertise en/of capaciteit vereist is bij infrastructurele ICT vraagstukken, zijn onze ICT professionals op basis van detachering beschikbaar.

Waarom BCONN?

Onze professionals leggen het zelf uit.

Het is natuurlijk goed om te weten dat wij de ambitie hebben om de meest complexe IT-infrastructuurprojecten die er bestaan uit te voeren. Maar om dat te kunnen realiseren heb je een team van professionals nodig die met elkaar en met plezier hieraan werken. We hebben een aantal professionals uit ons team gevraagd wat zij van ons bedrijf vinden. Lees gerust alle verhalen, zodat je een goed beeld krijgt waarom zij zo graag bij ons werken.

Expertise

ICT mag nooit een doel op zich zijn.

De meeste mensen en bedrijven in de ICT-branche zijn volstrekt technologisch georiënteerd. Dat valt ze niet eens heel erg kwalijk te nemen.

Wat u nodig hebt zijn mensen die behalve inhoudelijk sterk zijn, ook uw business doorgronden. Mensen die zich niet verliezen in details maar de grote lijnen zien en blijven zien. Mensen voor wie ICT nooit een doel op zich is, maar een middel om uw organisatie beter te laten functioneren.

Wij durven te stellen dat wij deze mensen in dienst hebben. Dat zijn dus mensen met een meer dan gemiddelde sociale intelligentie. Feitelijk ligt hierin de unieke kracht van BCONN ICT. We krijgen onze opdrachten omdat we begrijpen wat ICT is, maar vooral omdat we de business van onze klanten begrijpen.

Ons team

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo.

Ieder heeft zo z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Elk project vraagt om eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij.

Cloudregisseurs

Cloudregisseurs is een uniek samenwerkingsverband tussen BCONN ICT en een aantal zorgvuldig geselecteerde zelfstandig professionals.

We helpen bedrijven die de stap naar de cloud willen maken, maar we kunnen u ook van dienst zijn als de overstap al gemaakt is.

Onze Cloudregisseurs hebben allen een goed track-record vanuit verschillende ICT vakgebieden, waardoor we zaken vanuit verschillende perspectieven bekijken en beoordelen. Hierdoor krijgen onze klanten een onafhankelijk en gedegen advies, waardoor zij er ook echt wat aan hebben.