BCONN ICT
PROFESSIONALS IN ICT-INFRASTRUCTUUR

De meeste ICT-bedrijven hebben zich gespecialiseerd in één oplossing. BCONN heeft de tegenovergestelde keuze gemaakt. Onze dienstverlening bestaat uit drie relevante ICT-domeinen:

  • Modern Datacenter & Cloud
  • Digital Workspace
  • Networking & Security

Waar u als klant ook behoefte aan heeft, u krijgt te maken met professionals die begrijpen wat u doet. Waarom u iets doet. En waarom nou juist die oplossing nodig is. Objectieve mensen die niet aan een merk gebonden zijn en geen ander belang hebben, dan een project in één keer goed afronden. Mensen die de techniek én uw business begrijpen.

Het doel is dan altijd om u makkelijker, sneller en veiliger te laten samenwerken.

Bij BCONN zetten we onze professionals centraal. Wij zorgen dat zij het naar hun zin hebben. Door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, een hecht teamverband te creëren en natuurlijk inhoudelijke trainingen aan te bieden. Door goed voor onze professionals te zorgen, zorgen we indirect voor betere prestaties bij u als klant.

Welkom bij BCONN ICT.

Telefoon: 088 6666 555
Email: info@bconn.nl

Waarom BCONN?

Onze professionals leggen het zelf uit.

Het is natuurlijk goed om te weten dat wij de ambitie hebben om de meest complexe ICT-projecten die er bestaan uit te voeren. Maar om dat te kunnen realiseren heb je een team van professionals nodig die met elkaar en met plezier hieraan werken.

We hebben een aantal professionals uit ons team gevraagd wat zij van ons bedrijf vinden. Lees gerust alle verhalen, zodat je een goed beeld krijgt waarom zij zo graag bij ons werken.

(Lees de verhalen)

Expertise

ICT mag nooit een doel op zich zijn.

De meeste mensen en bedrijven in de ICT-branche zijn volstrekt technologisch georiënteerd. Dat valt ze niet eens heel erg kwalijk te nemen.

Wat je nodig hebt zijn mensen die behalve inhoudelijk sterk zijn, ook jouw business doorgronden. Mensen die zich niet verliezen in details maar de grote lijnen zien en blijven zien. Mensen voor wie ICT nooit een doel op zich is, maar een middel om je organisatie beter te laten functioneren.

Wij durven te stellen dat wij deze mensen in dienst hebben. Dat zijn dus mensen met een meer dan gemiddelde sociale intelligentie. Feitelijk ligt hierin de unieke kracht van BCONN ICT. We krijgen onze opdrachten omdat we begrijpen wat ICT is, maar vooral omdat we de business van onze klanten begrijpen.

Ons team

Wie is wie? De mensen achter het bedrijf.

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo.

Ieder heeft zo z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Elk project vraagt om eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij.

(Bekijk ons team)

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Internationaal projectmanagement is “open en transparant communiceren.”

Joris Moolenburgh is projectmanager en heeft afgelopen periode voor een grote financiële dienstverlener internationale projecten gedaan. Hierdoor werkte hij met teams uit veel verschillende landen en kwam in aanraking met grote cultuurverschillen. We vragen hem over zijn ervaring en horen graag tips uit de praktijk over internationale samenwerking. Wat waren...
Lees meer

Teammeeting VMware Carbon Black Cloud Endpoint Protection

Maandag 18 januari hebben we in samenwerking met VMware een teammeeting over het product Carbon Black. Dit is een geavanceerde oplossing om endpoints te beveiligen. Voorbeelden van endpoints zijn desktops, laptops, smartphones, tablets, servers en IoT devices. Carbon Black analyseert continu patronen en stromen van data bij endpoints. Op die...
Lees meer

Vraag GRATIS de Website & E-mail scan aan

“Digitale hacks vinden geregeld plaats via de website en e-mail. Is onze website en e-mail wel goed beveiligd?” Zeker nu gaan veel zaken online en er is meer e-mailverkeer dan ooit. De risico’s op een hack nemen exponentieel toe. Des te meer reden om dit even te laten checken. Met...
Lees meer

Business Continuity met VMware Cloud

De pandemie van het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de bedrijfsvoering van bedrijven over de hele wereld. Veel organisaties hebben werknemers aanbevolen of verplicht gesteld om thuis te werken als gevolg van deze wereldwijde gezondheidscrisis. Grote bijeenkomsten zoals zakelijke congressen zijn geannuleerd of verhuizen naar een virtueel evenementformaat. Potentiële verstoringen...
Lees meer