BCONN ICT
PROFESSIONALS IN ICT-INFRASTRUCTUUR

De meeste ICT-bedrijven hebben zich gespecialiseerd in één oplossing. BCONN heeft de tegenovergestelde keuze gemaakt. Onze dienstverlening bestaat uit drie relevante ICT-domeinen:

  • Modern Datacenter & Cloud
  • Digital Workspace
  • Networking & Security

Waar u als klant ook behoefte aan heeft, u krijgt te maken met professionals die begrijpen wat u doet. Waarom u iets doet. En waarom nou juist die oplossing nodig is. Objectieve mensen die niet aan een merk gebonden zijn en geen ander belang hebben, dan een project in één keer goed afronden. Mensen die de techniek én uw business begrijpen.

Het doel is dan altijd om u makkelijker, sneller en veiliger te laten samenwerken.

Bij BCONN zetten we onze professionals centraal. Wij zorgen dat zij het naar hun zin hebben. Door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, een hecht teamverband te creëren en natuurlijk inhoudelijke trainingen aan te bieden. Door goed voor onze professionals te zorgen, zorgen we indirect voor betere prestaties bij u als klant.

Welkom bij BCONN ICT.

Telefoon: 088 6666 555
Email: info@bconn.nl

Waarom BCONN?

Onze professionals leggen het zelf uit.

Het is natuurlijk goed om te weten dat wij de ambitie hebben om de meest complexe ICT-projecten die er bestaan uit te voeren. Maar om dat te kunnen realiseren heb je een team van professionals nodig die met elkaar en met plezier hieraan werken.

We hebben een aantal professionals uit ons team gevraagd wat zij van ons bedrijf vinden. Lees gerust alle verhalen, zodat je een goed beeld krijgt waarom zij zo graag bij ons werken.

(Lees de verhalen)

Expertise

ICT mag nooit een doel op zich zijn.

De meeste mensen en bedrijven in de ICT-branche zijn volstrekt technologisch georiënteerd. Dat valt ze niet eens heel erg kwalijk te nemen.

Wat je nodig hebt zijn mensen die behalve inhoudelijk sterk zijn, ook jouw business doorgronden. Mensen die zich niet verliezen in details maar de grote lijnen zien en blijven zien. Mensen voor wie ICT nooit een doel op zich is, maar een middel om je organisatie beter te laten functioneren.

Wij durven te stellen dat wij deze mensen in dienst hebben. Dat zijn dus mensen met een meer dan gemiddelde sociale intelligentie. Feitelijk ligt hierin de unieke kracht van BCONN ICT. We krijgen onze opdrachten omdat we begrijpen wat ICT is, maar vooral omdat we de business van onze klanten begrijpen.

Ons team

Wie is wie? De mensen achter het bedrijf.

Het zou van weinig realisme getuigen om te zeggen dat iedereen bij ons alles kan. Dat is gewoon niet zo.

Ieder heeft zo z’n eigen kerncompetenties en dat komt natuurlijk ook goed van pas. Elk project vraagt om eigen specifieke oplossingen. En daar horen andere mensen bij.

(Bekijk ons team)

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

“Het kan altijd sneller en beter.”

Omar Ziarmal is technisch consultant cloud & automation. Hij heeft de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk IT is om flexibel en snel te reageren op een continu veranderende vraag in de markt. Hij heeft binnen een DevOps team bij een internationale financiële dienstverlener processen geautomatiseerd en versnelt. We vragen hem...
Lees meer

People, Places, Processes: hybride werken volgens Microsoft

Microsoft omarmt het hybride werken. Maar wat houdt dit in? En hoe kun je daar zelf je voordeel mee doen? Microsoft heeft een nieuwe gids gepubliceerd die zij voor hun eigen medewerkers gebruiken. Hierin staan hun ervaringen beschreven wat wel en niet werkt. Gebaseerd op ervaring en data. We zetten...
Lees meer

“Azure heeft mijn rol als IT-specialist veranderd”

Nu veel bedrijven gebruik maken van Azure is het werk van de IT-infraspecialist veranderd. Onze Azure consultant Niek Verspaget werkt al jaren met deze technologie van Microsoft. We vragen hem welke impact dit op zijn vak heeft. Wat heeft Azure voor impact op jouw werk als IT’er? Als gevolg van...
Lees meer

“In Azure verschuift het werk naar het maken van ARM-templates”

Azure consultant Freek Brouwer merkt dat steeds meer bedrijven hun applicaties ontwikkelen en beheren in Azure. Omdat deze teams vaak op agile wijze opereren is het van belang een uniforme infrastructuur neer te zetten als solide basis. Op die manier wordt voorkomen dat het plat gezegd een rommeltje wordt in...
Lees meer