SCOM Consultant

Posted on Posted in BCONN Vacatures

Voor een klant in de bankensector in de regio Midden – Nederland zoeken wij per direct een Microsoft Windows System Monitoring/SCOM engineer. In deze rol werk je in de grootste corporate IT infrastructuur van Nederland. Hiervoor ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar. Je werkt in een internationale omgeving en indien nodig reis je naar Londen of andere buitenlandse locaties.

Als persoon en in je werk ben je zeer klantgericht, flexibel, neem je je verantwoording, kan je goed samenwerken en maak je graag gebruik van je automation skills. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving en ben je bekend met de methodieken van Lean, Scrum en Agile werken.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het beheer en onderhouden van the Global SCOM Production, DR and Non Production omgevingen. Je bent een expert in Powershell, Windows Server en natuurlijk SCOM. Ook lever je support aan andere IT infrastructuur projectgroepen. Tenslotte heb je een goede spreek- en schrijfvaardigheid zowel in het Nederlands als het Engels.

De klant geeft aan dat deze opdracht zich helaas minder leent voor het inzetten van een ZZP-er.

Heb je interesse in deze rol, dan word je onderdeel van het BCONN team, die bestaat uit ervaren professionals met een zeer goed track-record. Zij zijn altijd bezig met techniek en sparren hier graag over. De sfeer is informeel, we helpen elkaar graag en hebben plezier in het werk dat we doen.

Wij bieden jou graag:

  • Deze mooie uitdagende opdracht.
  • Een goed salaris met individuele bonusregeling.
  • Uitstekende individuele opleidingsmogelijkheden op het gebied van onder andere Microsoft technologie.
  • Leaseauto, notebook, smartphone naar eigen keuze.
  • 25 tot 29 vakantiedagen per jaar.
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Professionele coaching en begeleiding.
  • Goede regeling voor pensioen en verzekeringen.

Interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Mirjam Goeseije
HR consultant
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46