SERVICE EN BEHEER
KORTOM, U WORDT ONTZORGD

We ontzorgen bedrijven door hun ICT te beheren tegen een vast abonnementstarief. Daar hoort automatisch de kennis van onze experts bij. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op.

En dat scheelt tijd, geld en energie.

We zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving optimaal werkt en altijd beschikbaar is. Uiteraard hoort daar geavanceerde security bij. Denk hierbij aan zaken als werkplekbeheer, serverbeheer, netwerkbeheer en monitoring. Tot zover de technische kant van het verhaal.

Belangrijker is dat wij uw medewerkers centraal stellen. Zij kunnen hun vragen aan ons stellen en wij streven naar een zo goed mogelijke service. Door vriendelijk te zijn, snel vragen te beantwoorden en hen te informeren hoe zij ICT nóg beter kunnen gebruiken in het werk. Door goed voor uw medewerkers te zorgen, zorgen we indirect voor betere prestaties bij u als klant.

Onze services zijn in abonnementsvorm. U betaalt € 35,= per medewerker per maand met een opzegtermijn van één maand. Daarmee wordt u volledig ontzorgd.

Hieronder leest u meer over onze services. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Kamps. Hij kan u vertellen hoe wij dit tot in de puntjes goed voor u verzorgen.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

CONTINUÏTEIT

Door proactief beheer zorgen wij ervoor dat uw ICT-omgeving gezond blijft en goed werkt. Onderbrekingen worden zo veel mogelijk uitgesloten. Uw medewerkers blijven productief en kunnen zich blijven richten op het eigen werk. Wij zorgen dat ICT gewoon werkt.

SECURITY

Door het goed monitoren van uw ICT-omgeving, het uitvoeren van updates en security patches, zorgen we ervoor dat alles up-to-date is en blijft. Daar hoort ook een goede back-up van uw data bij, zodat u bij een eventuele verstoring tóch weer snel met uw werk verder kunt en er geen gegevens verloren gaan.

SUPPORT

U kunt ons dagelijks telefonisch en online bereiken voor ICT gerelateerde vragen. U wordt zo optimaal mogelijk gefaciliteerd om ervoor te zorgen dat u zo gemakkelijk mogelijk weer verder kunt met uw werk. Ons team staat voor u klaar!

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Microsoft kondigt Teams Connect aan

Microsoft Teams is het platform waarop je kan samenwerken met je collega’s. Hier kun je verschillende teams maken, afgestemd op jouw gebruik of dat van je teams. Kanalen kunnen worden gebruikt om werkruimtes te structureren, binnen je organisatie kun je collega’s toevoegen, eenvoudig documenten delen, gesprekken starten, videocalls opzetten en...
Lees meer

Vraag en antwoord over Power Automate

Je hebt er misschien al wel van gehoord. Wat is het? Hoe werkt het? Wat kun je ermee? In dit artikel geven we antwoorden op vragen over Power Automate. Wat kun je met Power Automate? Power Automate is een automatiseringstool van Microsoft waarmee al onze data-analyse en applicaties geautomatiseerd kunnen...
Lees meer

Drie nieuwe features in Microsoft Teams vergroten creativiteit

Het afgelopen jaar hebben we veel geleerd over werken op afstand en we herkennen allemaal dat spontane creativiteit en samenwerking een uitdaging is. We missen de gesprekken in de gang die plaatsvonden op weg van en naar meetings, het creëren van nieuwe spontane ideeën tijdens de ochtendstart of met zijn...
Lees meer

BCONN Services zoekt versterking

Voor het BCONN Services team zoek ik een communicatief vaardige medewerker, die graag klanten helpt bij hun technische problemen en daarin graag een stapje meer zet. Het is een fulltime job met als standplaats hartje Rotterdam.   Wat ga je doen? Naast het onderhouden van klantcontacten, zorg je ook voor de oplossing....
Lees meer