BCONN SERVICES
HOOGWAARDIGE ICT VOOR BEDRIJVEN

Als het om ICT gaat, zitten bedrijven tegenwoordig in een lastige positie. Het is onmogelijk (lees onbetaalbaar) om de steeds complexer wordende technologie bij te benen. Tegelijkertijd kunnen veel bedrijven het zich uit concurrentie overwegingen niet permitteren om die snelle veranderingen links te laten liggen. Om uit die spagaat te komen worden allerlei lapmiddelen uit de kast gehaald. Op korte termijn werken die wel, op de lange termijn maakt het ’t alleen maar erger.

Uit ‘frustratie’ besluiten veel organisaties om de ICT uit handen - in beheer - te geven. Op zich een goed idee. Want dan kunt u doen waar u goed in bent. Ware het niet dat beheerbedrijven ook vaak niet meer dan beheerbedrijven zijn. Als er iets wezenlijks mis is, hebben ze toch weer de hulp van een partij als BCONN nodig. En dan begint het allemaal weer opnieuw.

Ook BCONN Services neemt het ICT-beheer voor bedrijven uit handen. Maar daar hoort automatisch onze hoogwaardige ICT-expertise bij van ons team, opgedaan bij de grootste bedrijven van ons land. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op. En dat scheelt op allerlei fronten. Tijd, geld en energie.

Als alles voorspoedig en soepel verloopt - en waarom zou het dat niet - dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

Maak eens een afspraak met Jeroen Kamps. Het zal u bevallen.
Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

TRANSITIE

We zorgen voor een moderne werkplek, zodat u met ieder device, overal, altijd, goed én veilig kunt samenwerken. Dit doen we met behulp van Microsoft 365. U heeft daarmee één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde security opties.

SERVICE EN BEHEER

We ontzorgen bedrijven door hun ICT te beheren tegen een vast abonnementstarief. Daar hoort automatisch de kennis van onze experts bij. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op. En dat scheelt tijd, geld en energie.

INNOVEREN

Als alles voorspoedig en soepel verloopt- en waarom zou het dat niet- dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

“IT, kom uit je eigen bubbel en ga je klant helpen!”

Omar is een ervaren professional in ons vakgebied. Hij heeft het afgelopen decennium gemerkt dat klantgericht werken voor IT steeds belangrijker is geworden. In de loop der jaren is de klant wijzer, mondiger en veeleisender geworden. Het verlenen van een goede service staat nu centraal. IT is volgens hem daarentegen...
Lees meer

People, Places, Processes: hybride werken volgens Microsoft

Microsoft omarmt het hybride werken. Maar wat houdt dit in? En hoe kun je daar zelf je voordeel mee doen? Microsoft heeft een nieuwe gids gepubliceerd die zij voor hun eigen medewerkers gebruiken. Hierin staan hun ervaringen beschreven wat wel en niet werkt. Gebaseerd op ervaring en data. We zetten...
Lees meer

Teams of Outlook? Gebruik Delen in Teams

Moet je via Teams of via Mail communiceren? Je ziet vaak dat als je meer mensen wil bereiken er al snel een mailtje wordt gestuurd. Toch is Microsoft steeds bezig om de integratie tussen Teams en Outlook te verbeteren. Weet jij waar je in Outlook de knop “Delen in Teams"...
Lees meer

Microsoft kondigt Teams Connect aan

Microsoft Teams is het platform waarop je kan samenwerken met je collega’s. Hier kun je verschillende teams maken, afgestemd op jouw gebruik of dat van je teams. Kanalen kunnen worden gebruikt om werkruimtes te structureren, binnen je organisatie kun je collega’s toevoegen, eenvoudig documenten delen, gesprekken starten, videocalls opzetten en...
Lees meer