BCONN SERVICES
HOOGWAARDIGE ICT VOOR HET MKB

Als het om ICT gaat, zit het MKB in een lastige positie. Het is onmogelijk (lees onbetaalbaar) om de steeds complexer wordende technologie bij te benen. Tegelijkertijd kunnen veel bedrijven het zich uit concurrentie overwegingen niet permitteren om die snelle veranderingen links te laten liggen. Om uit die spagaat te komen worden allerlei lapmiddelen uit de kast gehaald. Op korte termijn werken die wel, op de lange termijn maakt het ’t alleen maar erger.

Uit ‘frustratie’ besluiten veel MKB bedrijven om de ICT uit handen - in beheer - te geven. Op zich een goed idee. Want dan kunt u als ondernemer, doen waar u goed in bent. Ware het niet dat beheerbedrijven ook vaak niet meer dan beheerbedrijven zijn. Als er iets wezenlijks mis is, hebben ze toch weer de hulp van een partij als BCONN nodig. En dan begint het allemaal weer opnieuw.

BCONN Services slaat een brug tussen onze hoogwaardige ICT-expertise, opgedaan bij de grootste bedrijven van ons land, en het MKB. Ook BCONN Services neemt het ICT-beheer voor MKB bedrijven uit handen. Maar daar hoort automatisch de back-up van onze professionals bij. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op. En dat scheelt op allerlei fronten. Tijd, geld en energie.

Als alles voorspoedig en soepel verloopt - en waarom zou het dat niet - dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

Maak eens een afspraak met Jeroen Kamps. Het zal u bevallen.
Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

TRANSITIE

We zorgen voor een moderne werkplek, zodat u met ieder device, overal, altijd, goed én veilig kunt samenwerken. Dit doen we met behulp van Microsoft 365. U heeft daarmee één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde security opties.

SERVICE EN BEHEER

We ontzorgen bedrijven door hun ICT te beheren tegen een vast abonnementstarief. Daar hoort automatisch de kennis van onze experts bij. Hetzelfde bedrijf dat uw ICT-beheer doet, lost eventuele problemen ook zelf op. En dat scheelt tijd, geld en energie.

INNOVEREN

Als alles voorspoedig en soepel verloopt- en waarom zou het dat niet- dan kan BCONN Services u helpen om ICT ook echt voor u te laten werken. Door processen te versnellen en innovaties door te voeren. Ook dat is een extra reden om uw beheer bij een professional onder te brengen.

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Microsoft Ignite 2021: nieuw in Microsoft Teams

Tijdens Ignite 2021 deze week zijn de nieuwste features van Microsoft Teams gepresenteerd. Tjongejonge, wat wordt er hard gewerkt aan dit geweldige platform. Er komen binnenkort veel nieuwe features beschikbaar. Denk aan nieuwe mogelijkheden voor vergaderen, webinars, samenwerken, bellen, informatiebeveiliging, gebruik van verschillende devices enzovoort. Microsoft heeft alvast een webpagina...
Lees meer

Microsoft Viva: het eerste Employee Experience Platform

Sinds Covid-19 begin vorig jaar uitbarstte was nog niet iedereen klaar voor thuiswerken en alle uitdagingen die hierbij kwamen kijken. Inmiddels een jaar later zijn we er aardig aan gewend – we missen onze collega’s natuurlijk – en hebben we massaal Microsoft Teams omarmd als het samenwerkingsplatform en als “je...
Lees meer

IT strippenkaart

Heeft u soms net even extra hulp nodig van een IT-expert? Iets laten checken? Of even sparren? Dan biedt onze nieuwe IT-strippenkaart uitkomst. Complexiteit van IT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op het goed functioneren van uw IT-omgeving. Bovendien wordt het...
Lees meer

Nieuwe sharefunctie Microsoft Teams

Iedereen deelt wel eens content tijdens een teams-vergadering, toch zie je nog vaak het verkeerde scherm of krijg je de vraag: "Zie je mijn scherm?" Herkenbaar? Dat is binnenkort verleden tijd! Microsoft heeft namelijk een sneak-peak getoond van de nieuwe deelopties die mogelijk worden binnen Microsoft Teams. Er wordt momenteel...
Lees meer