Sparren met een vakbekwame ICT professional? Dat kan bij BCONN ICT!

Posted on Posted in Algemeen, Werken bij

Als je voor BCONN aan de slag gaat bij een klant, is het fijn dat je altijd een ervaren en vakbekwaam team achter je hebt staan. Als BCONN professional word je voorgesteld op een opdracht die past bij je ambitie en vakkennis. Soms kom je tijdens het project toch in aanraking met technologie, die je net niet helemaal onder de knie hebt. Dan is er altijd een collega die dat wel weet en jou kan helpen.

Omdat de ICT infrastructuur zo’n breed vakgebied betreft, heeft BCONN zich daarbinnen toegelegd op drie domeinen, te weten:

  • Modern Datacenter & Cloud
  • Digital Workspace
  • Networking & Security

Binnen deze domeinen zorgen wij ervoor dat onze professionals goed en recent zijn gecertificeerd. Om dat te realiseren wordt voor iedere professional een persoonlijk ontwikkelplan (POP) opgesteld middels een intern opleidingsprogramma, het BCONN Xcellerate programma. Daarin heeft iedere professional zijn eigen specialisme en samen met een coach wordt de voortgang goed bewaakt.

Naast certificeren organiseren wij ook geregeld technische deep dive sessies voor het team. Zo is het team momenteel bezig met meerdere deep dive sessies op het gebied van Tanzu. En werden we eerder ook al bijgepraat over Carbon Black, een VMware technologie die ze onlangs hebben aangekocht op het gebied van security intelligence. Maar ook andere vendoren zullen binnenkort passeren.

Dus zo blijven onze professionals goed op de hoogte van de technologieën op hun vakgebied. Spreek jou dit ook aan en zou jij ook graag als ervaren IT professional willen sparren binnen een leuk en vakbekwaam team? Wil jij ook tech deep dives beleven? Kom dan gerust eens praten over de mogelijkheden met Mirjam Goeseije via 06 – 42137046 of mirjam.goeseije@bconn.nl .