BCONN ICT is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security

Autoriteit op het gebied van datacenter en cloud

Ervaren professionals en up-to-date gecertificeerd

Ingewijd in digital workspace en automation

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Dennis van der Aalst
Technisch Consultant

De aandachtsgebieden van Dennis zijn virtualisatie, storage en networking, waarbij hij voornamelijk met VMware technologie nieuwe omgevingen ontwerpt en realiseert.

Dennis deelt graag zijn expertise op zijn eigen blog www.dennisvanderaalst.com en is daarnaast uitgeroepen tot vExpert 2018.

Korné Zwerver
Technisch Consultant

Korné heeft ruime projectervaring met migraties, upgrades, consolidaties en implementaties van nieuwe omgevingen. Korné is voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van netwerken, virtualisatie en storage Hij is up-to-date gecertificeerd op het gebied van Cisco, VMware, Microsoft en Citrix technologie.

Peter Leijdsman
Servicemanager

Peter is een hele ervaren Service Management specialist met Project Management skills. Hij beschikt over brede kennis en ervaring binnen grote nationale en internationale organisaties. Peter is bijzonder geïnteresseerd in alles wat met IT-sourcing te maken heeft.

Rolf Warntjes
Salesmanager en partner

Rolf heeft een ruime staat van dienst binnen de flexmarkt en ICT. Hij heeft een goed track-record opgebouwd op het gebied van new business sales en het ontwikkelen/professionaliseren van bedrijven.

Edwin ter Voorde
Projectmanager

Edwin heeft een ruime staat van dienst als gecertificeerd IPMA-C projectmanager. Hij heeft complexe infrastructuurprojecten uitgevoerd bij grote (inter)nationale bedrijven, (semi) overheid en binnen de telecombranche.

Jan-Peter Goeseije
Projectmanager en partner

Kenmerkend voor de werkwijze van Jan-Peter is dat hij goed kan acteren op verschillende niveaus. Hij treedt daarbij op als een open en prettige gesprekspartner die snel vertrouwen weet te wekken. Jan-Peter heeft zijn ervaring opgedaan in grote en kleine organisaties. Hij wordt vaak ingezet in complexe omgevingen om vastgelopen trajecten vlot te trekken.

Rob Peeters
Technisch Consultant

Rob heeft ruime projectervaring als technisch consultant met migraties, consolidaties, standaardisaties en implementaties van ICT-omgevingen. De expertise is voornamelijk gericht op Microsoft, VMware en Citrix technologie. Rob heeft veel ervaring met datacenter en digital workspace concepten.

Mirjam Goeseije
HR Consultant

Mirjam is een ervaren recruiter die haar expertise heeft opgedaan bij grote bedrijven en MKB in verschillende branches. Hierdoor heeft zij veel mensenkennis en doorziet zij snel of iemand de juiste mentaliteit heeft. Tevens let zij erop dat kandidaten beschikken over de juiste technische kennis en certificering.

Jurriën Quist
Projectmanager

Jurriën is vanuit zijn kennis en werkervaring betrokken geweest bij de volledige keten binnen de automatisering. Hij is met name gespecialiseerd op het Microsoft platform en LAN. Jurriën is een praktisch ingestelde professional met een hands-on mentaliteit. Door een team goed te begeleiden en te motiveren, worden gestelde deadlines gehaald.

Nico Agten
Technisch Consultant

Nico is technisch consultant met veel kennis van ICT-security, netwerken, virtualisatie en cloud technologie. Hij is up-to-date gecertificeerd, waaronder CISSP en op het gebied van Microsoft en VMware. Hij heeft hij dagelijks te maken met het verbeteren van zaken op het gebied van infrastructuur en informatiebeveiliging.

Allard Beerthuizen
Technisch Consultant

Allard heeft grondige expertise van een groot aantal systemen en is uitgebreid gecertificeerd op het gebied van Microsoft, VMware en Citrix. Door zijn kennis en ervaring is hij in staat om complexe vraagstukken te begrijpen en hiervoor oplossingen te initiëren. Hij kan bovendien het ontwerp maken en de nieuwe omgeving opbouwen en implementeren.

Robert Verdam
Technisch Consultant

Robert heeft veel expertise op het gebied van virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt.

Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

Niek Verspaget
Technisch Consultant

Niek is een echte allrounder met een uitgebreide ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van server-, cloud- en netwerkinfrastructuren. Gecertificeerd op Microsoft (MCSA / MCSE), Citrix (CCA), Huawei (HCDA) en Cisco (CCNA).

Gino van den Dungen
Technisch Consultant

Gino is gespecialiseerd op het gebied van digital workspace, architectuur en automation. Hij heeft grondige expertise op het gebied van Microsoft, Citrix, RES (Ivanti) One Workspace, RES Automation (Ivanti) en VMware. Bovendien is hij op deze technologie uitgebreid gecertificeerd.

Bjorn Reimersdal
Technisch Specialist

Bjorn heeft ervaring met de bekende hypervisors zoals Hyper-V, VMware ESXi en Citrix XenServer en het migreren van zowel de fysieke omgeving naar een virtuele omgeving als tussen verschillende hypervisors. Verder bezit Bjorn ervaring met het opzetten en beheren van een geheel nieuwe cloud omgeving en alle aspecten die hierbij komen kijken.

Mohamed Atwa
Technisch Consultant

Mohamed is specialist ICT-infrastructuur met veel expertise op het gebied van virtualisatie, digital workspace en netwerken.
Hij is uitgebreid gecertificeerd op het gebied van Microsoft, Citrix en VMware. Hij heeft voor meerdere opdrachtgevers ervaring opgedaan met het ontwerp, de bouw en implementatie van nieuwe ICT-omgevingen.

Jeroen van der Heiden
Projectmanager

Jeroen heeft een brede technische achtergrond en ruime projectmanagement ervaring.
Hij heeft een hands-on mentaliteit en werkt resultaatgericht. Dat doet hij graag door een goed voorbeeld te geven, medewerkers te betrekken en draagvlak te creëren. Hij helpt graag klanten bij het verder professionaliseren van hun ICT-omgeving.