BCONN ICT. Professionals in ICT-infrastructuur.

Autoriteit op het gebied van modern datacenter & cloud

Ingewijd in digital workspace

Diepgaande kennis van networking & security

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Mick Derksen
Technisch Consultant

Mick helpt klanten graag klanten met vraagstukken rondom de werkplek en de daarvoor benodigde beveiliging en infrastructuur. Hij is expert op het gebied van desktopvirtualisatie, applicatie virtualisatie en cloud. Hij is gecertificeerd op Citrix (Expert), Microsoft, VMware en Ivanti.

Freek Brouwer
Technisch Consultant

Freek helpt graag klanten graag met het vernieuwen van de IT-omgeving door gebruik te maken van cloudtechnologie en repetitieve taken te automatiseren. Freek heeft expertise van verschillende cloudplatformen (Azure, AWS en Cloud Foundry) en beheerst verschillende automation tools, waaronder Powershell, BOSH, Concourse en Kubernetes.

Edwin ter Voorde
Projectmanager

Edwin heeft een ruime staat van dienst als gecertificeerd IPMA-C projectmanager. Hij heeft complexe infrastructuurprojecten uitgevoerd bij grote (inter)nationale bedrijven, (semi) overheid en binnen de telecombranche.

Jorrit Turksma
Technisch Consultant

Jorrit heeft kennis en ervaring op het gebied van netwerken. Hij is gecertificeerd op het gebied van Cisco (CCNP), Juniper (JNCIA-Junos) en Microsoft (Windows 10) en is gespecialiseerd op het gebied van routing & switching. Hij vindt het interessant te troubleshooten en een verbetering van performance te realiseren binnen bestaande configuraties.

Joris Moolenburgh
Technisch Consultant

Joris helpt bedrijven bij het verbeteren en vernieuwen van hun digitale werkplek. Belangrijke zaken voor hem zijn User Experience, beheersbaarheid en security. Hij heeft veel praktijkervaring met Microsoft (Windows 10, Office 365, Azure, Hyper-V, App-V, SCCM en Windows Server 2016), Nutanix en Unidesk van Citrix.

Niek Verspaget
Technisch Consultant

Niek heeft ervaring met het ontwerpen en implementeren van hybride cloud-, virtualisatie- en netwerkinfrastructuur. Hij is gecertificeerd op technologie van Microsoft (Azure / MCSA / MCSE), VMware (VCP), Citrix (CCA) en Cisco (CCNA).

Rolf Warntjes
Salesmanager en partner

Rolf heeft een ruime staat van dienst binnen de flexmarkt en ICT. Hij heeft een goed track-record opgebouwd op het gebied van new business sales en het ontwikkelen en verder professionaliseren van bedrijven.

Gino van den Dungen
Solution Architect

Gino helpt bedrijven met het vernieuwen en verbeteren van de digitale werkplek. Hij is gespecialiseerd op het gebied van digital workspace, architectuur en automation. Hij heeft grondige expertise op het gebied van Microsoft, Citrix, Ivanti en VMware. Bovendien is hij op deze technologie uitgebreid gecertificeerd.

Jan-Peter Goeseije
Projectmanager en partner

Kenmerkend voor de werkwijze van Jan-Peter is dat hij goed kan acteren op verschillende niveaus. Hij treedt daarbij op als een open en prettige gesprekspartner die snel vertrouwen weet te wekken. Jan-Peter heeft zijn ervaring opgedaan in grote en kleine organisaties. Hij wordt vaak ingezet in complexe omgevingen om vastgelopen trajecten vlot te trekken.

Rob Peeters
Technisch Consultant

Rob heeft ruime projectervaring als technisch consultant met migraties, consolidaties, standaardisaties en implementaties van ICT-omgevingen. De expertise is voornamelijk gericht op Microsoft, VMware en Citrix technologie. Rob heeft veel ervaring met datacenter en digital workspace concepten.

Mirjam Goeseije
HR Consultant

Mirjam is een ervaren recruiter die haar expertise heeft opgedaan bij grote bedrijven en MKB in verschillende branches. Hierdoor heeft zij veel mensenkennis en doorziet zij snel of iemand de juiste mentaliteit heeft. Tevens let zij erop dat kandidaten beschikken over de juiste technische kennis en certificering.

Dennis van der Aalst
Technisch Consultant

Dennis heeft ruime projectervaring als Technisch Consultant Infrastructuur, waaronder consolidaties, migraties, upgrades en nieuwe implementaties van Microsoft en VMware omgevingen.

Doordat Dennis regelmatig spreekt op events (in 2019 op de NLVMUG) over Cloud en VMware technologie is hij uitgeroepen tot vExpert.

Nico Agten
Technisch Consultant

Nico is technisch consultant met veel kennis van ICT-security, netwerken, virtualisatie en cloud technologie. Hij is up-to-date gecertificeerd, waaronder CISSP en op het gebied van Microsoft en VMware. Hij heeft hij dagelijks te maken met het verbeteren van zaken op het gebied van infrastructuur en informatiebeveiliging.

Bjorn Reimersdal
Technisch Specialist

Bjorn heeft ervaring met de bekende hypervisors zoals Hyper-V, VMware ESXi en Citrix XenServer en het migreren van zowel de fysieke omgeving naar een virtuele omgeving als tussen verschillende hypervisors. Verder bezit Bjorn ervaring met het opzetten en beheren van een geheel nieuwe cloud omgeving en alle aspecten die hierbij komen kijken.

Robert Verdam
Technisch Consultant

Robert heeft veel expertise op het gebied van virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt.

Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

Korné Zwerver
Technisch Consultant

Korné heeft ruime projectervaring met migraties, upgrades, consolidaties en implementaties van nieuwe omgevingen. Korné is voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van netwerken, virtualisatie en storage Hij is up-to-date gecertificeerd op het gebied van Cisco, VMware, Microsoft en Citrix technologie.

Jeroen van der Heiden
Projectmanager

Jeroen heeft een brede technische achtergrond en ruime projectmanagement ervaring.
Hij heeft een hands-on mentaliteit en werkt resultaatgericht. Dat doet hij graag door een goed voorbeeld te geven, medewerkers te betrekken en draagvlak te creëren. Hij helpt graag klanten bij het verder professionaliseren van hun ICT-omgeving.