BCONN ICT. Professionals in ICT-infrastructuur.

Autoriteit op het gebied van modern datacenter & cloud

Ingewijd in digital workspace

Diepgaande kennis van networking & security

BCONN Services: Hoogwaardige ICT voor bedrijven

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Omar Bouizem
Technisch Consultant

Als technisch consultant helpt Omar graag bedrijven met het automatiseren en vernieuwen van hun IT-infrastructuur.

Hij heeft zich de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd op het gebied van scripten en Microsoft technologie (Azure, Exchange, Windows Server, AD).

Omar Ziarmal
Technisch Consultant

Omar helpt bedrijven met het vernieuwen en automatiseren van hun DevOps en Azure omgeving.

Als achtergrond heeft hij een brede kennis van IT-infrastructuur met technologie van Microsoft, VMware en Linux en is bovendien thuis in programmeren.

Stefan de Heus
Technisch Consultant

Stefan helpt bedrijven met het vernieuwen van hun moderne werplek. Naast de technische expertise op het gebied van Microsoft 365, weet hij veel van de functionaliteiten, zodat hij goed in kan spelen op de behoefte bij de business.

Robert Verdam
Technisch Consultant

Robert heeft veel expertise op het gebied van virtualisatie, storage en networking en alles wat daar ook maar mee samenhangt.

Door middel van het bloggen op www.robertverdam.nl deelt hij vervolgens ook nog graag zijn opgedane kennis met vakgenoten en andere geïnteresseerden. Robert is dit jaar wederom uitgeroepen tot vExpert en in het bijzonder tot vExpert NSX.

Jeroen Kamps
Technisch Consultant

Jeroen vertaalt graag klantwensen in technische (cloud)oplossingen en zorgt voor een goede samenwerking tussen de business en IT. Hij heeft veel hands-on ervaring met cloudmigraties naar Azure en Microsoft 365. Ook heeft hij kennis van virtualisatie (VMware), netwerken (Cisco) en backuptechnologie (Arcserve) en Microsoft Windows Server .

Freek Brouwer
Technisch Consultant

Freek helpt graag klanten graag met het vernieuwen van de IT-omgeving door gebruik te maken van cloudtechnologie en repetitieve taken te automatiseren. Freek heeft expertise van verschillende cloudplatformen (Azure, AWS en Cloud Foundry) en beheerst verschillende automation tools, waaronder Powershell, BOSH, Concourse en Kubernetes.

Jeroen van der Heiden
Projectmanager

Jeroen heeft een brede technische achtergrond en ruime projectmanagement ervaring.
Hij heeft een hands-on mentaliteit en werkt resultaatgericht. Dat doet hij graag door een goed voorbeeld te geven, medewerkers te betrekken en draagvlak te creëren. Hij helpt graag klanten bij het verder professionaliseren van hun ICT-omgeving.

Edwin ter Voorde
Projectmanager

Edwin heeft een ruime staat van dienst als gecertificeerd IPMA-C projectmanager. Hij heeft complexe infrastructuurprojecten uitgevoerd bij grote (inter)nationale bedrijven, (semi) overheid en binnen de telecombranche.

Niek Verspaget
Technisch Consultant

Niek heeft ervaring met het ontwerpen en implementeren van hybride cloud-, virtualisatie- en netwerkinfrastructuur. Hij is gecertificeerd op technologie van Microsoft (Azure / MCSA / MCSE), VMware (VCP), Citrix (CCA) en Cisco (CCNA).

Rolf Warntjes
Salesmanager en partner

Rolf heeft een ruime staat van dienst binnen de flexmarkt en ICT. Hij heeft een goed track-record opgebouwd op het gebied van new business sales en het ontwikkelen en verder professionaliseren van bedrijven.

Joris Moolenburgh
Projectmanager

Joris helpt bedrijven bij het verbeteren en vernieuwen van hun digitale werkplek. Het heeft ervaring opgedaan bij grote en complexe ICT-omgevingen op het gebied van de moderne werkplek, security en storage (Windows 10, Office 365, Azure, Hyper-V, App-V, SCCM en Windows Server 2016), Nutanix en Unidesk van Citrix.

Mick Derksen
Technisch Consultant

Mick helpt klanten graag klanten met vraagstukken rondom de werkplek en de daarvoor benodigde beveiliging en infrastructuur. Hij is expert op het gebied van desktopvirtualisatie, applicatie virtualisatie en cloud. Hij is gecertificeerd op Citrix (Expert), Microsoft, VMware en Ivanti.

Rob Peeters
Technisch Consultant

Rob heeft ruime projectervaring als technisch consultant met migraties, consolidaties, standaardisaties en implementaties van ICT-omgevingen. De expertise is voornamelijk gericht op Microsoft, VMware en Citrix technologie. Rob heeft veel ervaring met datacenter en digital workspace concepten.

Jan-Peter Goeseije
Projectmanager en partner

Kenmerkend voor de werkwijze van Jan-Peter is dat hij goed kan acteren op verschillende niveaus. Hij treedt daarbij op als een open en prettige gesprekspartner die snel vertrouwen weet te wekken. Jan-Peter heeft zijn ervaring opgedaan in grote en kleine organisaties. Hij wordt vaak ingezet in complexe omgevingen om vastgelopen trajecten vlot te trekken.

Bjorn Reimersdal
Technisch Consultant

Bjorn heeft veel expertise op het gebied van netwerken en security. Hij is bovendien CCNP gecertificeerd. Bjorn heeft veel ervaring met het ontwerpen en implementeren van (hybride) cloud- en virtualisatieomgevingen. Het goed beveiligen van netwerken en het bedenken van oplossingen voor complexe vraagstukken spreken hem enorm aan.

Nico Agten
Technisch Consultant

Nico is technisch consultant met veel kennis van ICT-security, netwerken, virtualisatie en cloud technologie. Hij is up-to-date gecertificeerd, waaronder CISSP en op het gebied van Microsoft en VMware. Hij heeft hij dagelijks te maken met het verbeteren van zaken op het gebied van infrastructuur en informatiebeveiliging.

Mirjam Goeseije
HR Consultant

Mirjam is een ervaren recruiter die haar expertise heeft opgedaan bij grote bedrijven en MKB in verschillende branches. Hierdoor heeft zij veel mensenkennis en doorziet zij snel of iemand de juiste mentaliteit heeft. Tevens let zij erop dat kandidaten beschikken over de juiste technische kennis en certificering.