Technisch Consultant Digital Workspace

Posted on Posted in Digital Workspace, Professionals, Werken bij

Ben jij als technisch consultant helemaal thuis op het gebied van Digital Workspace en wil je graag werken met de allerlaatste technologieën op dit vakgebied? Kom dan kennismaken met BCONN ICT.

Wij ontvangen vaak mooie opdrachten op dit gebied, waaronder deze: voor één van onze klanten ga jij je bezighouden met o.a. het ontwerp van smart building principes, denk daarbij aan workspace concepten zoals slim vergaderen, inrichting van moderne werkplekken en efficiënte werkprocessen. Voor deze opdracht zorg jij als ervaren consultant voor ontwerpvoorstellen, overleg je met de diverse IT-afdelingen en neem jij de leiding voor de realisatie van deze voorstellen.

Hiervoor ben je minimaal in het bezit van een HBO-diploma met relevante certificeringen en ervaring op het gebied van werkplekconcepten. Daarnaast heb je recente certificeringen van Microsoft, VMware en/of Citrix.
Als persoon heb je goede communicatie- en presentatievaardigheden. Je kan goed samenwerken met de verschillende stakeholders en houdt hierbij het overzicht met oog voor de business van de klant.

Ligt jouw hart bij Digital Workspace, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.
BCONN ICT staat bekend als kwaliteitsspeler op de IT-markt van complexe ICT Infrastructuur- en securityprojecten met name op het gebied van cloud, datacenter, networking, security en natuurlijk digital workspace. Het team bestaat uit vakbekwame professionals met een flink trackrecord. De sfeer is informeel, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor ontwikkeling en kennisdeling.

Heb jij interesse om aan de slag te gaan als Technisch Consultant Digital Workspace bij BCONN ICT, dan bieden wij jou graag:

  • Deze mooie rol binnen BCONN ICT.
  • Een goed salaris met individuele bonusregeling.
  • Individuele opleidingsmogelijkheden op het gebied van digital workspace.
  • Professionele coaching.
  • Leaseauto, laptop, smartphone.
  • 25 tot 29 vakantiedagen per jaar.
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Goede regeling voor pensioen en verzekeringen.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Mirjam Goeseije
HR consultant
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46