BCONN Expert Academy: The Intelligent Workspace

Posted on Posted in BCONN Events

BCONN Expert Academy: The Intelligent Workspace

met Eddy van Lent, Ben Vos, Allard Beerthuizen en Gino van den Dungen

op donderdag 11 april 2019 van 17.30 – 21.00 uur bij Van Der Valk Zaltbommel

De werkplek is niet langer meer een plek. Mensen willen met hun eigen devices, overal en op ieder tijdstip op hun eigen manier werken. Artificial Intelligence doet zijn intrede. Dit stelt nieuwe eisen aan de IT-infrastructuur, security, het gebruik van applicaties en data. Hoe ziet de werkplek er straks uit? En hoe organiseer je je werk op een slimme manier? Welke voordelen heeft dat uiteindelijk voor de klant?

Eddy schetst een beeld hoe de werkplek de komende jaren gaat veranderen en wat dat voor impact heeft op de organisatie van ons werk. Ben informeert je over de manier waarop Citrix hierop anticipeert met Cloud Services. Aan de hand van een paneldiscussie en interactie met de deelnemers, zullen Allard en Gino vanuit de praktijk vertellen met welke uitdagingen bedrijven nu te maken hebben. Tenslotte bespreken we hoe bedrijven zich goed kunnen voorbereiden op de werkplek van de toekomst.

De BCONN Expert Academy is bedoeld voor ICT-professionals, waarbij de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd en gedeeld worden met elkaar op ons vakgebied.

 

Programma:

17.30 – 19.00 uur: Ontvangst en buffet bij Van Der Valk Zaltbommel
19.00 – 19.10 uur: Welkomstwoord (Rolf Warntjes)
19.10 – 19.40 uur: The Intelligent Workspace (Eddy van Lent)
19.40 – 20.10 uur: Citrix Cloud Services (Ben Vos)
20.10 – 20.40 uur: Paneldiscussie met Allard Beerthuizen en Gino van den Dungen
20.40 – 21.00 uur: Borrel

 

 

Over de sprekers

Eddy van Lent
Eddy heeft 15 jaar ervaring in IT en nog langer in Sales & Marketing. In 1999 werd bij Forrester Research zijn voorliefde aangestoken voor nieuwe technologie en de veranderingen die het teweeg brengt in het bedrijfsleven en de samenleving. Weten wat werkt en wat niet, gecombineerd met zakelijk inzicht is hoe hij klanten helpt met het maken van de juiste keuzes. Eddy is klantcentrisch en een ware cloud evangelist. In zijn werk voor Citrix in de afgelopen 6 jaar heeft Eddy vele werkplek veranderingen en cloudmigratie successen meegemaakt maar ook de niet-succesvolle projecten. Van de mobiele werkplek naar de digitale werkplek naar de intelligente werkplek.

 

 

Ben Vos
Ben is solution consultant in het Citrix team bij Tech Data, waar hij Citrix Partners technische en pre-sales ondersteuning geeft. Hij werkt al 20 jaar met Citrix technologie en is in zijn rol altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten.

 

 

 

 

 

Allard Beerthuizen
Allard is technisch consultant digital workspace bij BCONN ICT. Hij heeft grondige expertise op het gebied van werkplekconcepten en technologie, waarbij hij uitgebreid gecertificeerd is op het gebied van Microsoft, Citrix en VMware. Door zijn kennis en ervaring helpt hij bedrijven bij het maken van het ontwerp en de implementatie van een nieuwe werkplek.

 

 

 

 

Gino van den Dungen
Gino is technisch consultant bij BCONN ICT. Hij is specialist op het gebied van digital workspace, architectuur en automation. Hij heeft grondige expertise op het gebied van Microsoft, Citrix, Ivanti en VMware. Bovendien is hij in deze technologie uitgebreid gecertificeerd.