TRANSITIE
NAAR EEN MODERNE WERKPLEK

De moderne werkplek betekent dat u met ieder device, overal, altijd, goed én veilig kunt samenwerken. Dit doen we met behulp van Microsoft 365. U heeft daarmee één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde security opties. Microsoft 365 biedt een gemakkelijke toegang tot uw applicaties, data en andere bedrijfstoepassingen. Altijd, overal en met ieder device.

De transitie naar deze moderne werkplek is een gezamenlijk traject, waarbij we intensief samenwerken. We bereiden alles goed voor en zorgen ervoor dat het werk bij u zo weinig mogelijk hinder hiervan ondervindt. Uiteraard trainen we de medewerkers om de nieuwe werkplek te kunnen gebruiken.

Op die manier leren we elkaar steeds beter kennen en dat komt ten goede aan het doel dat u makkelijker, sneller en veiliger kunt samenwerken.

Deze transitie is een eenmalige investering op basis van onze ureninschatting.

Hieronder leest u uit welke stappen de transitie naar de moderne werkplek van Microsoft 365 bestaat. Beknopt, maar als u hierover meer wilt weten, neem dan contact op met Jeroen Kamps. Hij kan u veel meer vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

VOORBEREIDING

Allereerst brengen we in kaart wat u belangrijk vindt. Een goede inventarisatie van de huidige omgeving vormt het vertrekpunt naar de moderne werkplek van Microsoft 365. Vervolgens ontwerpen we de nieuwe ICT-omgeving en nemen de vereiste functionaliteiten daarin op. Na overeenstemming met u wordt alles opgebouwd en geconfigureerd. Tenslotte wordt de nieuwe werkplek goed getest, zodat we zeker weten dat alles in één keer goed werkt.

MIGRATIE

Na een degelijke voorbereiding gaat het dan echt gebeuren: de migratie (lees: verhuizing) naar de moderne werkplek van Microsoft 365. We plannen hiervoor samen met u een geschikt moment, zodat uw werk hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Deze stap is een belangrijk moment van de transitie. Vanaf nu heeft u een moderne werkplek met als resultaat dat u veel meer mogelijkheden tot uw beschikking hebt.

TRAINING

De moderne werkplek is voor iedereen even wennen. Het ziet er anders uit, het werkt anders en medewerkers hebben hiervoor vaak vragen. Het is belangrijk dat we uw medewerkers training geven hoe zij Microsoft 365 het beste kunnen gebruiken. We zullen deze training in overleg met u inplannen en ook na de training blijven we beschikbaar voor hulp!

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

“IT, kom uit je eigen bubbel en ga je klant helpen!”

Omar is een ervaren professional in ons vakgebied. Hij heeft het afgelopen decennium gemerkt dat klantgericht werken voor IT steeds belangrijker is geworden. In de loop der jaren is de klant wijzer, mondiger en veeleisender geworden. Het verlenen van een goede service staat nu centraal. IT is volgens hem daarentegen...
Lees meer

People, Places, Processes: hybride werken volgens Microsoft

Microsoft omarmt het hybride werken. Maar wat houdt dit in? En hoe kun je daar zelf je voordeel mee doen? Microsoft heeft een nieuwe gids gepubliceerd die zij voor hun eigen medewerkers gebruiken. Hierin staan hun ervaringen beschreven wat wel en niet werkt. Gebaseerd op ervaring en data. We zetten...
Lees meer

Teams of Outlook? Gebruik Delen in Teams

Moet je via Teams of via Mail communiceren? Je ziet vaak dat als je meer mensen wil bereiken er al snel een mailtje wordt gestuurd. Toch is Microsoft steeds bezig om de integratie tussen Teams en Outlook te verbeteren. Weet jij waar je in Outlook de knop “Delen in Teams"...
Lees meer

Microsoft kondigt Teams Connect aan

Microsoft Teams is het platform waarop je kan samenwerken met je collega’s. Hier kun je verschillende teams maken, afgestemd op jouw gebruik of dat van je teams. Kanalen kunnen worden gebruikt om werkruimtes te structureren, binnen je organisatie kun je collega’s toevoegen, eenvoudig documenten delen, gesprekken starten, videocalls opzetten en...
Lees meer