TRANSITIE
NAAR EEN MODERNE WERKPLEK

De moderne werkplek betekent dat u met ieder device, overal, altijd, goed én veilig kunt samenwerken. Dit doen we met behulp van Microsoft 365. U heeft daarmee één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde security opties. Microsoft 365 biedt een gemakkelijke toegang tot uw applicaties, data en andere bedrijfstoepassingen. Altijd, overal en met ieder device.

De transitie naar deze moderne werkplek is een gezamenlijk traject, waarbij we intensief samenwerken. We bereiden alles goed voor en zorgen ervoor dat het werk bij u zo weinig mogelijk hinder hiervan ondervindt. Uiteraard trainen we de medewerkers om de nieuwe werkplek te kunnen gebruiken.

Op die manier leren we elkaar steeds beter kennen en dat komt ten goede aan het doel dat u makkelijker, sneller en veiliger kunt samenwerken.

Deze transitie is een eenmalige investering op basis van onze ureninschatting.

Hieronder leest u uit welke stappen de transitie naar de moderne werkplek van Microsoft 365 bestaat. Beknopt, maar als u hierover meer wilt weten, neem dan contact op met Jeroen Kamps. Hij kan u veel meer vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

VOORBEREIDING

Allereerst brengen we in kaart wat u belangrijk vindt. Een goede inventarisatie van de huidige omgeving vormt het vertrekpunt naar de moderne werkplek van Microsoft 365. Vervolgens ontwerpen we de nieuwe ICT-omgeving en nemen de vereiste functionaliteiten daarin op. Na overeenstemming met u wordt alles opgebouwd en geconfigureerd. Tenslotte wordt de nieuwe werkplek goed getest, zodat we zeker weten dat alles in één keer goed werkt.

MIGRATIE

Na een degelijke voorbereiding gaat het dan echt gebeuren: de migratie (lees: verhuizing) naar de moderne werkplek van Microsoft 365. We plannen hiervoor samen met u een geschikt moment, zodat uw werk hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Deze stap is een belangrijk moment van de transitie. Vanaf nu heeft u een moderne werkplek met als resultaat dat u veel meer mogelijkheden tot uw beschikking hebt.

TRAINING

De moderne werkplek is voor iedereen even wennen. Het ziet er anders uit, het werkt anders en medewerkers hebben hiervoor vaak vragen. Het is belangrijk dat we uw medewerkers training geven hoe zij Microsoft 365 het beste kunnen gebruiken. We zullen deze training in overleg met u inplannen en ook na de training blijven we beschikbaar voor hulp!

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Microsoft Ignite 2021: nieuw in Microsoft Teams

Tijdens Ignite 2021 deze week zijn de nieuwste features van Microsoft Teams gepresenteerd. Tjongejonge, wat wordt er hard gewerkt aan dit geweldige platform. Er komen binnenkort veel nieuwe features beschikbaar. Denk aan nieuwe mogelijkheden voor vergaderen, webinars, samenwerken, bellen, informatiebeveiliging, gebruik van verschillende devices enzovoort. Microsoft heeft alvast een webpagina...
Lees meer

Microsoft Viva: het eerste Employee Experience Platform

Sinds Covid-19 begin vorig jaar uitbarstte was nog niet iedereen klaar voor thuiswerken en alle uitdagingen die hierbij kwamen kijken. Inmiddels een jaar later zijn we er aardig aan gewend – we missen onze collega’s natuurlijk – en hebben we massaal Microsoft Teams omarmd als het samenwerkingsplatform en als “je...
Lees meer

IT strippenkaart

Heeft u soms net even extra hulp nodig van een IT-expert? Iets laten checken? Of even sparren? Dan biedt onze nieuwe IT-strippenkaart uitkomst. Complexiteit van IT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op het goed functioneren van uw IT-omgeving. Bovendien wordt het...
Lees meer

Nieuwe sharefunctie Microsoft Teams

Iedereen deelt wel eens content tijdens een teams-vergadering, toch zie je nog vaak het verkeerde scherm of krijg je de vraag: "Zie je mijn scherm?" Herkenbaar? Dat is binnenkort verleden tijd! Microsoft heeft namelijk een sneak-peak getoond van de nieuwe deelopties die mogelijk worden binnen Microsoft Teams. Er wordt momenteel...
Lees meer