Door dat thuiswerken blijkt dat onze ICT van plakbandjes aan elkaar hangt. Dat moet een keer gigantisch misgaan.

Op afstand werken zorgt voor veel extra kwetsbaarheden in ICT-systemen. Verbindingen die uitvallen. Traag zijn. Geen toegang tot bestanden. Overal en nergens staat bedrijfsdata, met alle security risico’s van dien. Niet kunnen samenwerken in documenten. Ga zo maar door.

Wij komen dit veel tegen in de praktijk. Zeker in deze tijd. Complexiteit van ICT-systemen is in korte tijd snel toegenomen. Er is van alles elkaar geplaktHet lijkt wel een bloemkool. Gevolg is instabiliteit met alle ellende van dien. Er gaat veel tijd verloren aan het blussen van brandjes en er wordt achter de feiten aangehold. 

Om zo'n situatie te voorkomen bieden wij u de ICT-scan aan. We maken een helder overzicht hoe uw ICT ervoor staat. De stand van zaken als het ware op een rijtje gezet en er kan op die manier direct actie ondernomen worden bij geconstateerde risico's. Voorkomen is beter dan genezen.

Knelpunten hebben vaak te maken met security, back-ups van data, onbekende aangesloten devices op het netwerk en zelfs illegale software. Desgewenst kunnen we aan de hand van gesprekken met medewerkers bekijken hoe zij het gebruik van ICT-middelen ervaren.

Wat betekent dit voor u? Een van onze ervaren consultants doet vooraf een intake met u. Hierin wordt onder andere gevraagd waarover u zich de meeste zorgen maakt. Vervolgens voeren we de scan bij u uit. Dit kan ook op afstand. Allereerst brengen we uw ICT-omgeving goed in kaart en toetsen we of dit volgens best practices is ingericht. Vervolgens bekijken we de organisatie en de processen, zodat we meteen weten aan welke eisen en wensen de ICT moet voldoen. We kunnen daarmee een rapport voor u opstellen hoe uw ICT ervoor staat met daarbij aanbevelingen hoe u deze kunt verbeteren. Uiteraard kunnen we u verder helpen met de uitvoering daarvan. Hieronder ziet u deze drie stappen nader toegelicht.

De prijs van de ICT-scan bedraagt speciaal voor het MKB slechts € 995,=.
Voor corporate en enterprise bedrijven wordt, gezien de omvang van ICT, een maatwerkafspraak gemaakt.

Neem hiervoor contact op met Jeroen Kamps. Hij vertelt u hier graag meer over.

Contactgegevens Jeroen Kamps
jeroen.kamps@bconn.nl
06 21 19 27 91

ICT

We starten met het maken van een overzicht van de ICT-infrastructuur, het netwerk en de daarbij behorende security. Bovendien inventariseren we zaken rondom de werkplek, applicaties en data.

ORGANISATIE

Welke eisen worden er aan ICT gesteld? Wat is belangrijk om uw werk goed te kunnen doen? Met antwoorden op deze vragen kunnen we bepalen of ICT goed aansluit bij het realiseren van de doelstellingen van uw bedrijf.

PROCES

De processen hebben betrekking op de manier van werken. Hoe zijn ze momenteel ingericht? Zijn er mogelijkheden om met behulp van ICT mensen effectiever te laten samenwerken en betere beslissingen te laten nemen?

Laatste nieuws

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

“IT, kom uit je eigen bubbel en ga je klant helpen!”

Omar is een ervaren professional in ons vakgebied. Hij heeft het afgelopen decennium gemerkt dat klantgericht werken voor IT steeds belangrijker is geworden. In de loop der jaren is de klant wijzer, mondiger en veeleisender geworden. Het verlenen van een goede service staat nu centraal. IT is volgens hem daarentegen...
Lees meer

People, Places, Processes: hybride werken volgens Microsoft

Microsoft omarmt het hybride werken. Maar wat houdt dit in? En hoe kun je daar zelf je voordeel mee doen? Microsoft heeft een nieuwe gids gepubliceerd die zij voor hun eigen medewerkers gebruiken. Hierin staan hun ervaringen beschreven wat wel en niet werkt. Gebaseerd op ervaring en data. We zetten...
Lees meer

Teams of Outlook? Gebruik Delen in Teams

Moet je via Teams of via Mail communiceren? Je ziet vaak dat als je meer mensen wil bereiken er al snel een mailtje wordt gestuurd. Toch is Microsoft steeds bezig om de integratie tussen Teams en Outlook te verbeteren. Weet jij waar je in Outlook de knop “Delen in Teams"...
Lees meer

Microsoft kondigt Teams Connect aan

Microsoft Teams is het platform waarop je kan samenwerken met je collega’s. Hier kun je verschillende teams maken, afgestemd op jouw gebruik of dat van je teams. Kanalen kunnen worden gebruikt om werkruimtes te structureren, binnen je organisatie kun je collega’s toevoegen, eenvoudig documenten delen, gesprekken starten, videocalls opzetten en...
Lees meer