Wil jij ook vExpert worden?

Posted on Posted in Werken bij

Heb jij ook onlangs al die postingen gezien op social media over wie in 2020 uitgeroepen zijn tot vExpert? Super toch, als je dat op je CV kan melden. Een mooie erkenning, waarmee je als ICT-professional je marktwaarde vergroot en daarmee kom je toch eerder in aanmerking voor die gave opdracht, die je graag wilt doen. Wie wil dat nou niet?

Ik las dat in 76 landen, 1756 ICT-Professionals de status van vExpert hebben ontvangen, waarvan 106 in Nederland. En daarvan zijn er 3 voor BCONN ICT! Mijn collega’s Dennis van der Aalst, Nico Agten en Robert Verdam zijn onze BCONN vExperts en daar zijn wij zeer trots op. Ben jij nou ook een liefhebber van de VMware technologie en zou jij ook vExpert willen worden, dan kan BCONN ICT jou daar zeker bij helpen.

Want wat moet je doen om vExpert te worden? Het belangrijkste en voornaamste is dat je VMware kennis deelt en uitdraagt. Daar draait het werkelijk om, voor het verkrijgen van deze status. Bij BCONN ICT kunnen wij jou daar goed bij helpen. We bieden jou graag de helpende hand bij het schrijven van blogs, publiceren van artikelen of geven we jou graag een podium om te spreken intern of voor een groter publiek.

Maar hiervoor heb je natuurlijk wel relevante kennis nodig van de VMware technologie. Bij BCONN ICT beschikken wij over de recentste opleidingsprogramma’s van VMware op de gebieden van Modern Datacenter (DCV), Cloud and Automation (CMA) en Network Virtualization (NV). Hiermee kan jij in ieder geval de benodigde recente kennis opdoen en certificeringen behalen.

Om goed deze kennis uit te dragen is het ook handig als je werkervaring hebt met deze technologie. Hoe mooi is het dat jij vanuit jouw praktijkervaring een zaal kan vertellen hoe de VMware technologie een belangrijk bijdrage heeft geleverd aan de business van de klant. Hiervoor moet je natuurlijk wel in de gelegenheid zijn om deze ervaring op te doen en daar komt BCONN ICT graag om de hoek kijken met mooie projecten op VMware gebied.

Tenslotte is het natuurlijk handig om ook enkele VMware events bij te wonen in binnen- of buitenland, om zo je netwerk binnen de VMware community op te bouwen. Met zo’n netwerk kan je goed kennisdelen en onderling sparren over de technologie. BCONN ICT heeft inmiddels een mooi netwerk binnen de VMware community, waarin wij jou graag introduceren.

Dus wil jij ook vExpert worden? Neem dan gerust contact met mij op. Mijn collega’s of ik zelf vertellen jou daar graag meer over. Check anders ook onze website www.bconn.nl voor meer informatie over ons en onze opdrachten.

Door: Mirjam Goeseije
HR Consultant
06-42137046
mirjam.goeseije@bconn.nl.