VMware Cloud on AWS Consultant

Posted on Posted in Modern Datacenter & Cloud, Professionals, Werken bij

Groei door naar VMware Cloud on AWS consultant bij BCONN ICT

Heb jij al de nodige brede kennis op het gebied van ICT infrastructuur, maar wil jij je graag verder ontwikkelen en specialiseren op het gebied van VMware Cloud on AWS? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij BCONN ICT.

Voor deze rol start je als technisch consultant binnen het BCONN team. Vanuit deze positie zullen wij jou opleiden en trainen om een goede vakbekwame VMC on AWS consultant te worden. Om in aanmerking te komen voor deze rol heb je minimaal een HBO diploma op zak en de nodige werkervaring binnen de IT infrastructuur. Een basiscertificering zoals CCNA is een pré. Je hebt inmiddels affiniteit met cloud architectuur en daarnaast beschik je van nature over goede consultancy skills.

In de eerste fase van je opleidingstraject leggen wij voor jou de juiste basis voor deze specialisatie. We zorgen dat jouw basiscertificeringen hiervoor op orde zijn, zoals het behalen van een recente VCP-DCV certificering en ga je aan de slag met opdrachten die jouw loopbaan hierin bevorderen. Daarna volgt er het VMC on AWS opleidingstraject, waarbij jij je echt gaat specialiseren.

Het BCONN team bestaat uit ervaren IT- Professionals met een gedegen track-record die de mentaliteit hebben om zaken in één keer goed te doen. Zij zijn altijd bezig met technische uitdagingen en sparren hier graag over. Kennisdelen is key, de sfeer is informeel en we hebben plezier in het werk dat we doen.

Wij bieden jou graag:

  • Een goed salaris met individuele bonusregeling.
  • Uitstekende individuele opleidingsmogelijkheden op het gebied van VMC on AWS.
  • Leaseauto, notebook.
  • 25 tot 29 vakantiedagen per jaar.
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Professionele coaching en begeleiding.
  • Goede regeling voor pensioen en verzekeringen.

Als het je aanspreekt, neem dan contact op met:

Mirjam Goeseije
HR consultant:
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46