WIJ VINDEN HET BELANGRIJK WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

We hoeven je niet te vertellen dat er voor professionele ICT-ers meer dan voldoende werk is. En we hoeven je ook niet te vertellen dat de arbeidsvoorwaarden ronduit uitstekend zijn. Voor de meeste toppers is er daarom zelden reden om van werkgever te veranderen. Maar misschien kunnen we je toch voor BCONN ICT interesseren.

Net zoals jij hebben wij de projecten momenteel voor het uitkiezen. We kunnen dus altijd de optimale match maken tussen de wensen van onze professionals en die van onze klanten. Wij zetten – en dat klinkt softer dan we bedoelen – onze mensen echt centraal. Jij geeft aan wat je graag wilt doen, wij zoeken er de opdracht bij. Als daarvoor aanvullende trainingen of cursussen nodig zijn – ja, ook in het buitenland - dan investeren we daarin. Hoe beter onze mensen worden, hoe beter BCONN wordt.

En dat is nu éénmaal onze ambitie: tot de kopgroep van de ICT-professionals horen.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Mirjam Goeseije en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen. Maak je geen zorgen, als dat gesprek niet de juiste match oplevert, dan gaan we je niet stalken of alsnog proberen over te halen. We geven je dan graag advies en tips.

Hebben we wel een klik en lijkt het je leuk om in een klein, hecht team van echte professionals te werken, dan gaan we – niet onbelangrijk – over de arbeidsvoorwaarden praten. Die zijn zeker marktconform, maar meestal beter. Een pensioenregeling hoort erbij. Net zoals een leaseauto, een smartphone en een notebook. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Als wij in iemand geloven – en die persoon gelooft ook in ons – dan betekent dat meestal een verbintenis voor jaren. Wil je trouwens één of meerdere van onze professionals spreken voor je definitief ja zegt? Dat kan altijd. Contact eerst Mirjam maar even.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46

TECHNISCH SPECIALIST

Als je (m/v) echt goed wilt worden in ICT. We hebben een programma om een boost aan jouw carrière te geven. Vereist zijn een HBO-diploma en tenminste twee jaar relevante werkervaring.

Technisch Consultant

Ben jij technisch consultant en op zoek naar een mooie voortzetting van je carrière, dan moet je absoluut contact met ons opnemen.

Agile Projectmanager

Graag hebben we mensen met wat meer ervaring, levenservaring vooral. Want we zitten dan wel in de technologie, maar als er ergens mensenkennis en communicatieve vermogens nodig zijn is het wel in de wereld waarin wij ons bewegen.

LAATSTE NIEUWS

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

BCONN ICT start het nieuwe jaar goed!

Trots kunnen we melden dat BCONN het jaar goed van start is gegaan met een nieuwe dienstverlening speciaal voor het MKB, namelijk BCONN Services. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn essentieel om je staande te houden als MKB-er in deze moeilijke tijd door de coronamaatregelen. BCONN Services zet zich graag in om...
Lees meer

Boeiende team sessie over de transformatie naar multi-cloud

Gisteren hebben we met het BCONN team kunnen genieten van een interessante online sessie, gegeven door Jeroen Mulder. Jeroen Mulder is head of applications and multi-cloud services bij Fujitsu en een bekende uit ons netwerk. Hij heeft ons in een ruim uur meer inzicht gegeven in de transformatie naar multi-cloud...
Lees meer

Let op je lichaamstaal bij online gesprek

Een online gesprek is toch echt anders dan een F2F ontmoeting. Dat zal je intussen wel hebben gemerkt. Zeker ook bij een sollicitatiegesprek of intake voor een nieuwe opdracht. Het is jouw moment om een eerste goede indruk achter te laten, dus wees je sterk bewust van je lichaamstaal tijdens...
Lees meer

Ben jij als ICT-professional op de hoogte van je pensioenregeling?

De professionals bij BCONN ICT wel! Vorige week is het team, door ErikJan Mook van BLOEM Financieel adviseurs, geheel bijgepraat in een online sessie over de BCONN pensioenregeling.   Pensioen is naast Covid-19 de laatste tijd een hot topic in het nieuws vanwege de aankomende herziening van het pensioenstelsel. Wat gaat deze herziening betekenen voor mijn toekomstig pensioen en waar moet...
Lees meer