WIJ VINDEN HET BELANGRIJK WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

We hoeven je niet te vertellen dat er voor professionele ICT-ers meer dan voldoende werk is. En we hoeven je ook niet te vertellen dat de arbeidsvoorwaarden ronduit uitstekend zijn. Voor de meeste toppers is er daarom zelden reden om van werkgever te veranderen. Maar misschien kunnen we je toch voor BCONN ICT interesseren.

Net zoals jij hebben wij de projecten momenteel voor het uitkiezen. We kunnen dus altijd de optimale match maken tussen de wensen van onze professionals en die van onze klanten. Wij zetten – en dat klinkt softer dan we bedoelen – onze mensen echt centraal. Jij geeft aan wat je graag wilt doen, wij zoeken er de opdracht bij. Als daarvoor aanvullende trainingen of cursussen nodig zijn – ja, ook in het buitenland - dan investeren we daarin. Hoe beter onze mensen worden, hoe beter BCONN wordt.

En dat is nu éénmaal onze ambitie: tot de kopgroep van de ICT-professionals horen.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met Mirjam Goeseije en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen. Maak je geen zorgen, als dat gesprek niet de juiste match oplevert, dan gaan we je niet stalken of alsnog proberen over te halen. We geven je dan graag advies en tips.

Hebben we wel een klik en lijkt het je leuk om in een klein, hecht team van echte professionals te werken, dan gaan we – niet onbelangrijk – over de arbeidsvoorwaarden praten. Die zijn zeker marktconform, maar meestal beter. Een pensioenregeling hoort erbij. Net zoals een leaseauto, een smartphone en een notebook. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Als wij in iemand geloven – en die persoon gelooft ook in ons – dan betekent dat meestal een verbintenis voor jaren. Wil je trouwens één of meerdere van onze professionals spreken voor je definitief ja zegt? Dat kan altijd. Contact eerst Mirjam maar even.

Contactgegevens Mirjam Goeseije
mirjam.goeseije@bconn.nl
06 42 13 70 46

TECHNISCH SPECIALIST

Als je (m/v) echt goed wilt worden in ICT. We hebben een programma om een boost aan jouw carrière te geven. Vereist zijn een HBO-diploma en tenminste twee jaar relevante werkervaring.

Technisch Consultant

Ben jij technisch consultant en op zoek naar een mooie voortzetting van je carrière, dan moet je absoluut contact met ons opnemen.

Agile Projectmanager

Graag hebben we mensen met wat meer ervaring, levenservaring vooral. Want we zitten dan wel in de technologie, maar als er ergens mensenkennis en communicatieve vermogens nodig zijn is het wel in de wereld waarin wij ons bewegen.

LAATSTE NIEUWS

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Graag Azure Consultant worden of Microsoft 365 Specialist?

Kom dan kennismaken met BCONN ICT! Ben je bekend met ons? BCONN ICT is een kwaliteitsspeler op de IT-markt voor IT infrastructuur- en securityprojecten met name op het gebied van cloud, digital workspace, security, datacenter en networking. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals verhuizingen van IT-omgevingen, uitbestedingsprojecten, cloud migraties, werkplek implementaties...
Lees meer

BCONN Services zoekt versterking

Voor het BCONN Services team zoek ik een communicatief vaardige medewerker, die graag klanten helpt bij hun technische problemen en daarin graag een stapje meer zet. Het is een fulltime job met als standplaats hartje Rotterdam.   Wat ga je doen? Naast het onderhouden van klantcontacten, zorg je ook voor de oplossing....
Lees meer

Vacature Consultant BCONN Services

ICT is de toekomst, maar dat wist je al. Daarom heb je na je opleiding ook al enige werkervaring opgedaan op een ICT help - of servicedesk. Natuurlijk wil jij hierin verder doorgroeien onder een dak van inspirerende ICT-ers in een leuke werksfeer. Zeggen ze in jouw omgeving dat jij altijd...
Lees meer

Vacature Microsoft Azure Consultant

Ben jij benieuwd hoe Niek bij BCONN ICT een super vakbekwame Microsoft Azure Consultant is geworden? Wij vertellen jou dat graag. Zo krijg jij inzicht hoe wij onze professionals helpen in hun ontwikkeling en groei. Welke projecten er zijn en wat wij voor jouw loopbaan nog meer kunnen betekenen.Wil jij...
Lees meer