Waarom zou jij bij BCONN gaan werken?

 

De feestdagen zijn in aantocht. Hopelijk heb jij daarmee ook een fijne tijd in het vooruitzicht met vrije tijd, leuke dingen ondernemen en een hoop gezelligheid. Vaak is het ook de periode waarin je het werken even kan loslaten en er met een afstand over na kan denken. Ben je nog tevreden over je rol? Geeft je functie jou nog energie? Waar loop je tegen aan, heb je genoeg uitdaging? Krijg je genoeg flexibiliteit en waardering? Mocht je daardoor denken aan een nieuwe vervolgstap en wil je eens horen hoe het ook kan? Kom dan eens kennismaken met BCONN.

 

Maar waarom zou jij bij BCONN gaan werken? De verhalen van onze professionals, waarom zij die stap hebben genomen, vind je terug op onze website via Waarom BCONN?. Maar natuurlijk kan ik ook alvast een tipje van de sluier oplichten.

 

BCONN bestaat uit een team van circa 20 vakbekwame professionals, met ieder hun specialisme, van security specialist tot cloud goeroe en automation expert. In de markt staan we bekend als een kwaliteitsspeler met kundige professionals, die een klant echt verder helpen. Je bent dus via ons met impactvolle opdrachten bezig bij een klant. We zijn een klein IT bureau, maar doen echt grootse opdrachten bij klanten in diverse branches. De keuze van deze opdracht wordt geheel in overleg met jou gedaan.

 

Om als BCONN professional goed je werk te kunnen doen, investeren we graag in jouw trainingen en opleidingen. Je hebt ook gewoon een eigen ontwikkelplan en een coach die jou daarin kan begeleiden.

 

We zorgen ervoor dat jij mobiel bent en dat je beschikt over de juiste devices zoals laptop en een smartphone. Wist je dat al onze professionals grotendeels remote vanuit huis werken? Wat voor jou wenselijk is. Dat kan je zelf afstemmen met je klant. Zit jij in een fase waarbij het handig om 32 uur per week te werken, dan hebben wij zeker ook mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij als professional goed in je vel zit, dus een goede privé werkbalans is dan ook uitermate belangrijk in onze ogen.

 

Binnen het team kent iedereen elkaar, want de lijnen zijn echt kort. Iedere maand organiseren we een team meeting, waar kennis wordt gedeeld of waar we een leuke activiteit doen, zoals F1 racing, VR challenge of gewoon lekker uiteten. Daarnaast organiseren we ook een groot strandevent met leuke activiteiten en een mooi kerstdiner in December. Wat het team ook zeker kenmerkt is dat we elkaar graag helpen en eigenlijk allemaal behoorlijke techgekkies zijn.

 

Ook over enkele arbeidsvoorwaarden kan ik je alvast meer vertellen. Kom je bij ons in dienst, dan heb je meteen een contract voor onbepaalde tijd te pakken. Hoe mooi is dat! Naast een mooi maandsalaris, hebben wij ook een bonusregeling. En daarnaast kennen wij ook nog mooie bonussen toe, als jij een nieuwe collega aanbrengt of een gave opdracht regelt. Er is nog veel meer te noemen, maar dan wordt dit weer zo’n lang verhaal. Dus neem gewoon eens contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan hoor je het complete verhaal.

 

Ik wens je hele fijne feestdagen toe en hoor graag van je!

 

Mirjam Goeseije
HR Consultant BCONN ICT
06-42137046

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder om ‘m snel te stellen aan ons via WhatsApp!

×