BCONN ICT is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security

Autoriteit op het gebied van datacenter en cloud

Ervaren professionals en up-to-date gecertificeerd

Ingewijd in digital workspace en automation

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

People, Process, Technology
04/12/2018

Met enige regelmaat zie of hoor je het voorbij komen in presentaties of artikelen, mensen die refereren aan de termen, People, Proces, Technology. Vaak in de context om de kritieke succes factoren bij organisatieverandering uit te leggen. Het model kent al een lange geschiedenis. De vraag is dan ook of dit model nog steeds van toepassing is in de huidige tijd van automatisering, AI, robotisering en machine learning.

(Lees meer)

Verslag DuCUG (Dutch Citrix User Group)
20/11/2018

Vrijdag 16 november jl. heeft Gino van den Dungen een bezoek gebracht aan het tweede DuCUG event van dit jaar. Deze keer mochten we ons melden bij De Fabrique te Utrecht. Dit industriële complex leende zich ditmaal voor diverse sessies van vooral technische aard.

(Lees meer)

Regie en de regisseur
13/11/2018

In dit artikel wil ik dieper ingaan op regie en de regisseur. Nog steeds een veel besproken en complex, onderwerp. Welke vormen van regie zijn er? Wat doet een regisseur en wat moet hij kunnen? En welke instrumenten heeft een regisseur?

(Lees meer)

In de Cloud! Of toch niet?
30/10/2018

VDI, Cloud, SaaS, DaaS, PaaS, zo maar wat termen die vandaag de dag de revue passeren. Iedereen die ik spreek roept in het algemeen: “Je moet de cloud in, want dat is beter dan on-premise. Je hebt er verder geen omkijken meer naar!”.

(Lees meer)

ITIL 4 komt eraan!
23/10/2018

AXELOS, de eigenaar van ITIL, heeft een nieuwe versie van ITIL aangekondigd, versie 4. Het is de eerste grote update van de IT-servicemanagement (ITSM) library sinds 2011 en dat is in technologie jaren gerekend een hele lange periode!

(Lees meer)

Ivanti Technical Update Event: Gino van den Dungen doet verslag
12/10/2018

Op 10 oktober jl. heb ik een bezoek gebracht aan het Ivanti Technical Update Event welke werd georganiseerd door Ingram Micro. Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat RES Software is opgegaan in Ivanti.

(Lees meer)