BCONN ICT is gespecialiseerd in ICT-infrastructuur en security

Autoriteit op het gebied van datacenter en cloud

Ervaren professionals en up-to-date gecertificeerd

Ingewijd in digital workspace en automation

Maar bovenal gespecialiseerd in ‘in één keer goed’

Extended Validation Certificates
22/01/2019

Al een tijdje wordt er door onder andere banken aanbevolen om goed op het “groene balkje” te letten bij het gebruik van internetbankieren. In technische termen ook wel het “Extended Validation Certificate” (EV) genoemd. Maar hoeveel nut heeft zo’n “groen balkje” nog als webbrowsers deze gaan uitfaseren?

(Lees meer)

Wat komt er kijken bij een Citrix Assessment?
16/01/2019

Er wordt mij wel eens gevraagd wat er allemaal bij een Citrix assessment komt kijken en hoeveel tijd je hiervoor nodig hebt. Vaak denkt men dat je een engineer met login credentials in een kamertje op kan sluiten en dat je na een paar dagen resultaat hebt. Het tegendeel is waar.

(Lees meer)

Windows Sandbox voor Windows 10
08/01/2019

Microsoft heeft een sandbox voor Windows 10 ontwikkeld waarmee het mogelijk is om verdachte bestanden uit te voeren. een mogelijk alternatief op www.Sandboxie.com. De Windows Sandbox is een geïsoleerde en tijdelijke desktopomgeving voor het uitvoeren van onbetrouwbare software, zonder dat dit een blijvend effect op de computer heeft.

(Lees meer)

People, Process, Technology
04/12/2018

Met enige regelmaat zie of hoor je het voorbij komen in presentaties of artikelen, mensen die refereren aan de termen, People, Proces, Technology. Vaak in de context om de kritieke succes factoren bij organisatieverandering uit te leggen. Het model kent al een lange geschiedenis. De vraag is dan ook of dit model nog steeds van toepassing is in de huidige tijd van automatisering, AI, robotisering en machine learning.

(Lees meer)

Verslag DuCUG (Dutch Citrix User Group)
20/11/2018

Vrijdag 16 november jl. heeft Gino van den Dungen een bezoek gebracht aan het tweede DuCUG event van dit jaar. Deze keer mochten we ons melden bij De Fabrique te Utrecht. Dit industriële complex leende zich ditmaal voor diverse sessies van vooral technische aard.

(Lees meer)

Regie en de regisseur
13/11/2018

In dit artikel wil ik dieper ingaan op regie en de regisseur. Nog steeds een veel besproken en complex, onderwerp. Welke vormen van regie zijn er? Wat doet een regisseur en wat moet hij kunnen? En welke instrumenten heeft een regisseur?

(Lees meer)